HOYA For Ladies Only Event schot in de roos

Binnen de optiek is het aandeel vrouwelijke ondernemers nog steeds wat beperkt, zeker in relatie tot het landelijke beeld, waar zo’n eenderde van de bedrijven door vrouwen wordt gerund. Alle reden voor HOYA om eens speciaal aandacht te besteden aan deze groep, die zich dagelijks beweegt in een typische mannenbranche.

 

Op maandagavond 15 november troffen 40 vrouwelijke optiek ondernemers elkaar daarom in de sfeervolle Oranjerie van Huis Doorn tijdens het eerste HOYA For Ladies Only Event. Het doel van de bijeenkomst was het elkaar leren kennen, ervaringen delen en geinspireerd raken.

 

Annemarie van Gaal, toponderneemster met een geheel eigen kijk op zaken doen, wist op een zeer bevlogen manier de toehoorders mateloos te boeien en te raken met haar betoog. Tijdens het daaropvolgende diner begeleide Annemarie de Ladies in Charge met een aantal prikkelende stellingen, zakelijk, privé en gecombineerd. Dit betekende voor velen een feest van herkenning, er werd heftig gediscussieerd en volop gelachen. Alles in een geweldige ambiance en een supergezellige sfeer.

 

Op basis van de reacties van de deelneemsters kan dit initiatief van HOYA beschouwd worden als een daverend succes, dat vraagt om een vervolg.