HOYA najaarscampagne 2011

HOYA biedt dit najaar weer een onderscheidende consumentencampagne voor de maanden september en oktober. Daarbij is het uitgangpunt dat de onderscheidende kenmerken en het profiel van de opticien sterk worden benadrukt. Zo worden in het Blue magazine niet enkel de nieuwste brillenglazen en laatste oogmode belicht, ook wordt ook de meerwaarde in oogzorg en service duidelijk gemaakt.

 

Het modische aspect wordt geintegreerd door berichtgeving over actuele trends en de mogelijkheid om naar keuze het magazine te verrijken met merkuitingen Ray-Ban, D&G, Silhouette, ck of theo. Bovendien bevat het magazine een handig overzicht van zorgvergoedingen 2011. De stijl en de kwaliteit van het magazine zijn doorgevoerd in een flink pakket ondersteunende materialen voor op de winkelvloer, internet en de plaatselijke media.

 

In een periode waar de dagen weer snel korter worden, betekent een nieuwe bril dat de verlichting is huis weer een op normaal niveau kan branden. En om het extra gezellig in huis te maken wordt bij aanschaf van een bril met HOYA-glazen een sfeervol cadeau geboden:  een Magic Lighting RGB LED-lamp ter waarde van € 49,-. Deze lamp is voorzien van een instelbare kleur- en dimfunctie waarmee de kleur van het witte licht met de bijbehorende afstandsbediening veranderd kan worden in maar liefst 16 mogelijke kleurtinten, van koel blauw tot sfeervol oker. Door scherpe volume inkoop bedraagt de kostprijs van dit premium slechts € 13,-, een investering die eenvoudig terug te verdienen is via een speciale productkortingen voor deelnemende opticiens.

 

Meedoen is heel eenvoudig, alle handling rondom deze activiteit kan uit handen gegeven worden, zodat de inspanning die de opticien moet leveren om mee te doen beperkt is tot het plaatsen van wat kruisje op het inschrijfformulier. Deelname is voorbehouden aan opticiens waar HOYA kernglasleverancier is.

 

Meer informatie: HOYA Lens Nederland B.V. – telefoon 0297-514222