HOYA’s Hi-Vision LongLife als beste getest

Colts Laboratories in Florida, Verenigde Staten, voerde onlangs een onafhankelijke Real Life Simulation Test uit naar de kwaliteit van anti-reflectie coatings. HOYA’s Hi-Vision LongLife bewees de meest duurzame en betrouwbare anti-reflectie coating op de markt te zijn. Dit betekent een bevestiging van HOYA’s leidende positie op het gebied van brillenglascoatings.

 

  

 

Colts Index
De uitkomst van de test is een afgewogen samenstelling van de diverse onafhankelijke tests. Bijvoorbeeld haarscheuren hebben meer gewicht in de uitkomst dan de hechting van de verschillende lagen. Dit omdat krassen meer hinder veroorzaken aan kijkcomfort. De diverse onderdelen van de individuele tests worden teruggebracht naar een getal tussen 1 en 5, de Colts Index. Om de omstandigheden in het dagelijkse gebruik van een coating zoveel mogelijk na te bootsen bestaat de test uit verschillende onderdelen:

hoya33

 

Hi-Vision LongLife spaaractie voor MediaMarkt cheques
In de maanden november en december biedt HOYA de mogelijkheid om met extra Hi-Vision LongLife verkopen een extra voordeel te ontvangen. Realiseert u in november en december 2011 een afnamestijging per winkel van meer dan 9 glazen met Hi-Vision LongLife t.o.v. dezelfde periode in 2010, dan ontvangt u in januari als beloning een cadeaucheque, inwisselbaar bij de MediaMarkt. Het voordeel kan oplopen tot maar liefst € 450,-. Mooi meegenomen, na de dure december maand!

 

Neem voor meer informatie contact op met HOYA Lens Nederland B.V., Tel. 0297 – 514 314.