Meetinstrumenten voor de personalisatie van brillenglazen

Digitale slijptechnieken voor (multifocale) brillenglazen vragen om een steeds hogere graad van personalisatie. Dit maakt meten en centreren belangrijker en vereist een grotere nauwkeurigheid. Opticiens dienen metingen te kunnen verrichten overeenkomstig de normen en technische kenmerken van de brillenglazen. 

 

De meetinstrumenten van BBGR maken het mogelijk om de prestaties van (multifocale)brillenglazen te waarborgen, ook voor niet-standaard monturen. Bovendien wordt met behulp van deze metingen de optische optimalisatie gecombineerd met een succesvol (multifocaal) brillenglasontwerp. EyeStation, EyeStation Desk en de EyeTab zijn voorbeelden van meetinstrumenten waarmee dit mogelijk is.

 

EyeStation

 
De EyeStation van BBGR; een high tech meetsysteem en adviesprogramma. Speciaal ontwikkeld voor de consument die de hoogste eisen stelt aan comfortabel zien met een perfect passende bril.
De EyeStation, in de vorm van een zuil of tafelmodel, is speciaal ontworpen voor het makkelijk selecteren van brillenglazen in combinatie met het nieuwe montuur. De EyeStation biedt uitgebreide en heldere demonstraties van glasontwerpen, ontspiegelingen en multifocale brillenglazen. 

 

De EyeStation biedt de opticien de mogelijkheid de consument meer inzicht te geven in de eigenschappen van de verschillende brillenglazen. Dankzij digitale technologie kunnen zij met Eyestation de consument fotograferen en filmen om hem daarmee het juiste montuur te laten kiezen.

  

Meetwaardes en informatie
Eyestation verschaft zeer nauwkeurige resultaten die nodig zijn om ongehinderd scherp te kunnen zien. In minder dan 20 seconden geeft het meetproces alle resultaten op het scherm. De EyeStation helpt de opticien nog beter alle vragen te beantwoorden over anatomie, oogfouten, multifocale brillenglazen en andere mogelijkheden van brillenglazen als ontspiegeling of meekleurende brillenglazen.

 

Aan de hand van een aantal interactieve presentaties worden productvoordelen aan de consument  gedemonstreerd. Zoals bijvoorbeeld de verbeterde prestaties van de nieuwste generatie multifocale brillenglazen of de toegevoegde waarde van polariserende zonneglazen.

 

EyeStation Desk, innovatieve software bij uw verkoopgesprek
EyeStation Desk is een multifunctioneel softwareprogramma met een overzichtelijk ontwerp. Met EyeStation Desk selecteert u op eenvoudige wijze de meest geschikte HOC/BBGR brillenglazen voor uw consument.

 

EyeTab
Visual_HOC_EyeTab1

 

EyeTab is het exclusief door BBGR ontwikkelde en gepatenteerde instrument voor het opmeten van de leesafstand voor uw Anateo Mio multifocale brillenglazen. Met deze extra parameter creëert u eenvoudig het hoogste niveau in personalisatie voor uw consumenten. Zo biedt u altijd het beste leescomfort.

 

Anateo Mio is het meest individuele multifocale brillenglas in het topsegment van BBGR. Met het exact opmeten van de leesafstand d.m.v. de EyeTab worden de kijkgebieden voor nabij geoptimaliseerd. Mede door deze belangrijke parameter zal uw consument bij een natuurlijke leeshouding het leesdeel automatisch en zeer comfortabel op de juiste positie waarnemen.

 

www.hocsite.com