Melanine: revolutionaire bescherming voor uw ogen

mela

 

Met de zonnebrillen van Tavat kiest Vision Company opnieuw voor een topproduct!

 

Melanine is een natuurlijk element dat in het lichaam aanwezig is om het te beschermen tegen de schadelijke invloeden van het zonlicht. Met deze kennis ging Tavat verder op onderzoek hoe deze natuurlijke UV-filter kon worden geïntegreerd in zonneglazen.

 

Het resultaat is verbluffend!

 

Het TLT melanine glas biedt een extra filtering tot 97% van het hoge energie (HEV) licht. Dit garandeert een scherper beeld, een hoger contrast en een verminderde verblinding. Deze eigenschappen beschermen dus nog beter de retina tegen leeftijdsgebonden degeneratie van de macula (AMD) en cataract. Sinds kort worden de beschermende eigenschappen van melanine ook officieel erkend.

 

Dit high perfomance glas bestaat ook in een gepolariseerde versie. De combinatie van polarisatie en melanine blokkeert niet alleen het verblindend effect van licht dat weerkaatst op water, sneeuw of asfalt. De eigenschappen van de melanine vermenigvuldigen deze voordelige effecten.

 

Alle TLT melanine glazen zijn trouwens verkrijgbaar op sterkte en met verschillende coatings. Zo kunt u kiezen voor een waterafstotende coating of een olie-afstotende coating. Beiden worden zowel op de voor- als de achterzijde van het glas aangebracht voor minder aanhechting van water en vuil en voor een eenvoudige reiniging. Ook een 5-lagige ontspiegeling kan extra bescherming bieden tegen reflectie.

 

mela3

 

Vision Company kiest ervoor samen te werken met de vakopticien die hoge kwaliteit en service hoog in het vaandel draagt en schermt haar klanten af door de distributie aan discounters en ketens te weren. Op Tavat zonnebrillen heeft u een mogelijkheid tot omruiling én een hogere marge. Bovendien kunt u rekenen op ondersteuning en deelname van Tavat bij uw communicatie naar de eindklant.

 

mela2

 

Voor alle inlichtingen omtrent de prachtige Tavat optische en zonnebrillencollecties – handmade in Italy – met de unieke zonneglazen met melanine bevatten kunt u terecht bij Peter Van Oost op 0473/21 50 87 of op het algemeen nummer 09/232 37 20. Meer info ook op www.vision-company.be.