Nieuw bij Shamir: Transitions XTRActive

“Zien is geloven. Er is een revolutionair meekleurend glas op de markt gekomen: Transitions XTRActive. Deze glazen, kleuren zelfs achter de autoruit.

 

Optiekzaak Janssen in Geleen is één van de eerste opticiens in heel Nederland die de Transitions XTRActive verkoopt. Robert Janssen is ontzettend enthousiast. ‘Veel klanten vinden het een absolute meerwaarde dat de bril ook meekleurt achter de autoruit’ aldus Robert Janssen. We kregen altijd standaard de vraag of de bril ook in de auto meekleurt. Tot voor kort moesten we klanten teleurstellen. Oude generaties meekleurende glazen kleuren heel goed als het kouder is, maar minder als het warm is. Dat effect is verleden tijd met Transitions XTRActive doordat de glazen zowel op UV licht als zichtbaar licht reageren en kleuren tot 90%. Bovendien kleuren de glazen sneller terug. Transitions XTRActive kleuren tot 50% achter de voorruit van de auto, hoe donker de glazen worden is afhankelijk van meerdere factoren waaronder de positie van de bestuurder in de auto, de stand van de zon tot zelfs het glasmateriaal van de voorruit.

 

Het is de veelzijdigheid die Transitions XTRActive aantrekkelijk maakt. Wat voor weer of temperatuur het ook is, Transitions XTRActive brillenglazen bieden een optimaal visueel comfort en een buitengewone bescherming tegen felle zonnestralen. De lichte tint binnenshuis verbetert visueel comfort op elk moment van de dag. Zoals alle Transitions brillenglazen bieden de glazen 100% UV bescherming.

 

Robert Janssen werkt nu een maand met Transitions XTRActive. Deze week nog kwam er een klant in de winkel die enthousiast was over zijn nieuwe glazen. ‘Het is echt een revolutie op het gebied van meekleurende glazen, aldus Janssen. De zon scheen onlangs ontzettend fel, voor dit weertype is de Transition XTRActive uitermate geschikt. We kunnen onze klanten nu nog meer comfort bieden.’

 

 

shamir