Nieuw Rodenstock glasboek per april

Rodenstock lanceert haar nieuwe glasboek per april 2013. Naast uitbreidingen op het bestaande glasportfolio zorgen innovaties zoals de revolutionaire Eye Lens Technology voor een nieuwe standaard.

 

Rodenstock is er met EyeLT en de toevoeging van het unieke EyeModel als eerste leverancier in geslaagd de nabij correctie onafhankelijk van de refractie voor veraf mee te nemen. Het resultaat: breder zicht en scherpere afbeeldingen op nabij en in het tussengebied!

 

Vanaf nu zijn de glazen uit de Multigressiv 2 familie (Multigressiv MyView 2, Multigressiv Ergo 2 en Multigressiv Mono Plus 2) beschikbaar met EyeModel. De Impression 2 glazen waren al voorzien van (Personal) EyeModel en houden vanaf nu ook rekening met de pupilvariatie. 

 

 

Ook nieuw is de middenzone M op Progressiv Life Free en PureLife Free  waardoor Rodenstock in haar basissegment multifocaalglazen als eerste leverancier alle drie de zones aanbiedt. Om u als opticien tenslotte te helpen in de doorverkoop van de verschillende glazen heeft Rodenstock diverse marketingconcepten en (digitale) glasadviestools beschikbaar.

 

Neemt u dan contact op met uw accountmanager Lenses of de afdeling Sales Support van Rodenstock op telefoonnummer 050-5441 599. Opticiens die een digitale versie van het glasboek willen ontvangen kunnen dit aangeven bij hun accountmanager Lenses of mailen naar [email protected].

 

myview