Perfect Vision volgens Bram Boger van Crazz Optics

,,Ik werk sinds mijn 20e  in de optiek, inmiddels dus al 13 jaar. Ik heb bewust voor de optiek gekozen vanwege mijn handicap. Op mijn twaalfde werd ik aangereden door een vrachtwagen waarbij ik mijn linkerbeen verloor. Nog steeds ervaar ik iedere dag pijn, waardoor een reizend beroep als dit ideaal is. Ik ben eigen baas, waardoor ik mijn eigen tijd kan indelen. Rustmomenten vind ik in de auto, op weg naar een nieuwe afspraak.

 

In het begin bezocht ik vooral ouderen en minder valide mensen. Inmiddels heb ik een bredere doelgroep. Voor klanten die overdag hard aan het werk zijn is een opticien aan huis een uitkomst. Je wil toch graag een bril in alle rust uitzoeken. Sommige mensen willen graag met de partner een keuze maken. Bij een opticien in het centrum moeten de agenda’s er soms voor vrij gemaakt worden. Bij Crazz Optics hoeft dat niet. Ik heb een ruime collectie van rond de 450 merkbrillen waarmee ik klanten bezoek. Voor elke portemonnee heb ik een montuur, de prijzen variëren van 75 tot 300 euro. De keuze voor merkbrillen was heel bewust, als reizend opticien wil je toch goede kwaliteit leveren. Daarom ga ik ook alle beurzen in Parijs en Milaan af om een eigen collectie samen te stellen. Toen ik mijn bedrijf begon was ik de tweede in Nederland. Vlak na mijn start deed ik mee aan het televisieprogramma Deal or No Deal. Daar heb ik 12.500 euro mee gewonnen. De redactie van het programma was zo geroerd door mijn verhaal en heeft twee jaar lang een promotiefilmpje laten circuleren waarin ik over mijn bedrijf praat. Dit onder de noemer ‘Klein Geluk’. Dankzij dit geld kon ik mijn doel realiseren.

 

Ik ben nu een maand of anderhalf naast de andere glasleveranciers begonnen met Shamir. Ze helpen mij met het inslijpwerk, dit is nodig door de drukte die ontstaan is. Voor mij werd het moeilijker brillen zelf te maken, ik kon de tijd er gewoonweg niet voor vinden. Ik heb een inslijpabonnement genomen. Zodra ik een bestelling plaats gaat er een seintje naar DHL. De volgende dag wordt het montuur opgehaald, al zijn het voorraadglazen. Tot op heden is alles foutloos verlopen. Ik ben alle glazen aan het uittesten. Shamir heeft verschillende soorten en maten in het assortiment, van goedkoop tot duur. Ik verkoop zelf de iets luxere glazen, de kwaliteit is perfect.”
 
www.opticienaanhuis.com
www.kinderbrilaanhuis.com

 

 

Heeft u een bijzonder verhaal over de diensten van Shamir? Neem dan contact op met [email protected]
   

Shamir, the freedom to choose.

 

 

bram_bij_auto_2