PhotoFusion reageert van donker naar helder in ?enkele seconden?

De nieuwe meekleurende brillenglazen van Carl Zeiss Vision reageren in enkele seconden op veranderend licht. Tot 20% sneller dan bestaande meekleurende brillenglazen van Carl Zeiss Vision. Het geheim achter de PhotoFusion®-technologie bestaat uit gepatenteerde fotoactieve moleculen die efficiënter op lichtenergie reageren, tot 20% sneller donker worden* dan bestaande meekleurende brillenglazen van Carl Zeiss Vision en tot 2x sneller weer helder worden*. De combinatie van deze moleculen met brillenglazen van Carl Zeiss Vision hebben het mogelijk gemaakt, een nieuwe generatie krachtige meekleurende brillenglazen te ontwerpen: PhotoFusion® van Carl Zeiss Vision.

  

UV-straling en moleculen
Meekleurende brillenglazen bevatten moleculen die op UV-stralen reageren. Als deze moleculen met UV-stralen in contact komen, openen deze zich en maken ze het brillenglas donker – hoe intensiever de UV-stralen, hoe donkerder de brillenglazen. Meekleurende brillenglazen passen zich daarom automatisch aan veranderende lichtomstandigheden aan. PhotoFusion® biedt altijd 100% bescherming tegen UV-straling, ongeacht of de brillenglazen helder of donker zijn.

 

PhotoFusion® van Carl Zeiss Vision heeft tal van verkoopargumenten. Iedereen heeft baat bij de voordelen van deze technologie: de dragers van meekleurende brillenglazen, van wie de verwachtingen van meekleurende brillenglazen werkelijk worden beantwoord; u als opticien, want u kunt eindelijk een oplossing aanbieden die aan de behoeften van de dragers van meekleurende brillenglazen voldoet.

 

Voordelen voor de dragers van meekleurende brillenglazen:
– Snelle reactie op veranderend licht voor meer comfort
– Helder binnen en zeer donker buiten in het zonlicht voor een optimaal zicht
– 100 % bescherming tegen UV-stralen voor een optimale bescherming
– Langdurige prestatie voor langdurige tevredenheid
– Voortreffelijke kleurconsistentie voor een natuurlijk zicht
– Samengevat: schitterende brillenglazen designs van Carl Zeiss Vision gecombineerd met de nieuwste technologie voor meekleurende brillenglazen

 

Voordelen voor de opticien:
– Innovatieve hightech technologie
– Productprestaties die aan de behoeften van de consument voldoen en de klantenbinding versterken
– Gelegenheid om de omzet te verhogen door de belangrijkste voordelen van meekleurende brillenglazen te benadrukken. Snelle reactie, krachtige prestatie, 100 % bescherming tegen UV-stralen, duurzaamheid en voortreffelijke kleurconsistentie

 

Green footprint
Met PhotoFusion® heeft Carl Zeiss Vision niet alleen een technologische innovatie ontwikkeld, maar ook een hoogtechnologische methode voor het productieproces. Deze ecologisch verantwoorde techniek stelt hen in staat om onze ecologische ambities en doelstellingen volledig te bereiken.

 

 

*Gemiddelde prestatie. De prestatie varieert naargelang materiaal, temperatuur en lichtomstandigheden. T=transmissie. Met AR-coating.