Release HOYA Vision Consultant Viewer 1.5 beschikbaar

Op 28 juni is de nieuwe release van de HOYA Vision Consultant Viewer (HVC Viewer) beschikbaar gekomen in de AppStore, met een nieuwe demofunctie voor BlueControl.

 

Er kan worden getoond wat het effect is van BlueControl bij het gebruik van een smartphone scherm en een beeldscherm. Met de HVC Viewer kan via de iPad realtime de omgeving worden getoond, waarbij de optische prestaties van diverse brillenglazen virtueel over het beeld ‘gelegd’ worden om hiermee een simulatie te creëren.

 De verschillende parameters (sterkte, cilinder, additie) kunnen worden afgestemd op de brildrager, waardoor deze inzicht krijgt in de eigenschappen van verschillende typen multifocale, indoor en enkelvoudige glazen. Daarnaast bevat de HVC Viewer onderdelen om verschillen tussen wel/niet ontspiegeld, diverse tinten polariserend, meekleurend en nu dus ook BlueControl zichtbaar te maken. 

Het touchscreen en de menustructuur zijn heel intuïtief, zodat de HVC Viewer eenvoudig in gebruik is. De App (HVC Viewer) is te downloaden via de iTunes store (of via de link op hoyanet) voor € 109,99 en kan met één download op vijf iPads worden gezet (met identiek Apple ID / mailadres).

 

Neem voor meer informatie contact op met HOYA Lens Nederland B.V., tel. 0297 – 514 314.