Serengeti komt met unieke glastint

Zorgen voor de scherpste perceptie van de omgeving is meer dan een visie voor Serengeti. Bekend om hoogwaardige glazen die worden beschouwd als de best presterende glazen ter wereld, biedt het merk 8 minerale glaskleuren die speciaal zijn ontworpen om het beste te onthullen in specifieke omgevingen.

Omdat een zonnige winter wordt gekenmerkt door sterke reflecties op sneeuw die erg vermoeiend en schadelijk voor de ogen kunnen zijn en daarom een ​​speciale bescherming vereist, heeft Serengeti een unieke glastint ontwikkeld; Sedona. De combinatie van het winter-ideale roze glas en het moderne Glacier-ontwerp van Leandro is de perfecte mix tussen technologie en stijl en een must voor berguitstapjes

Waarom zijn de Sedano glazen ideaal voor de winter?

De roze glazen van Sedona blokkeren alleen de meest storende lichtgolven (inclusief blauw licht) die verantwoordelijk zijn voor vervorming en voor visuele ruis en zorgen zo voor een opmerkelijk contrastrijk beeld. Bovendien biedt dit glas bescherming van categorie 3, waardoor het glas ideaal is voor heldere omstandigheden, zoals een besneeuwde omgeving. Deze kenmerken in combinatie met Serengeti’s unieke mix van Photochromic, Spectral Control® en Polariserende technologieën verklaren waarom deze lens vooral in de winter gebruikt wordt.

De hieronder getoonde versie van Leandro Glacier is de Bi-Mirror versie van het ultralichte Sedona mineraal glas van Serengeti. Naast de kwaliteiten van Sedona, heeft deze glasversie een stijlvolle zilverflits bi-spiegel die de ogen een hoge bescherming biedt aan de bovenkant en onderaan het glas met mooie helderheid in het midden. 

Met het montuur van nylon TR90 en de elegante roestvrijstalen brug combineert het model Leandro een slanke afwerking met een extra lichtgewicht voor het ultieme comfort. Het belangrijkste kenmerk van dit montuur ligt in de verwijderbare magnetische schilden waarmee ze het hele jaar door gedragen kunnen worden. Ze zijn gemaakt van echt leer en beschermen de drager tegen elke vorm van verblinding en licht. Ze komen vanuit de zijkanten de ogen in en brengen een vleugje moderniteit en chic naar deze Glacier-look. Ideaal voor bergactiviteiten, Leandro is ook een must-have in de stad met of zonder schilden.

Meer informatie

www.bobos.nl/