Transitions begeeft zich op modepad

Bijna twee derde van Nederland draagt dagelijks een bril. Of het nu gaat om een scherpe blik of een fashion statement, met een montuur en 2 glazen kun je meer dan je denkt. Transitions Optical biedt brilmode met een upgrade voor je zicht, welzijn en uiterlijk.

 

Met de Transitions brillenglazen bescherm je je ogen continu tegen schadelijke UV-straling. Daarnaast kunnen de glazen in iedere bril en worden ze al vaak gezien in monturen van topmerken zoals Lafont, Face-à-Face, Theo, Tom Davies en Lindberg. Een fashionable look was nog nooit zo comfortabel!

 

Meer Transitions
Meer contrast, meer comfort en meer design. Transitions biedt brilmode met een upgrade voor je zicht, voor je welzijn en voor je uiterlijk. Ieder montuur past op zijn eigen manier bij Transitions. Het gaat allemaal om het bieden van een toegevoegde waarde voor je ogen en je stijl. Comfort. Modebewust. Opvallend. Transitions brillenglazen passen in ieder mogelijk montuur van ieder brillenmerk. Hoog tijd om die UV-straling tegen te houden en je stijl te benadrukken. Daar doen zowel jij als je ogen mooi hun voordeel mee.

 

Eye of the tiger
Lafont is ongeveer zo Frans als Frans kan zijn. Dit merk staat bol van passie en levenslust. Ga op een mooie manier genieten, dat is wat Lafont je mee wil geven. Tijgerprints, felle kleuren, speelse ontwerpen: niets is deze designer te gek als het gaat om een bril. De collectie is geïnspireerd op exposities, reizen, foto’s en boeken. Terwijl sommige monturen opvallen door bijzondere accenten als ruitjespatronen of decoraties als steentjes en bloemfiguurtjes, kenmerkt een ander deel van de collectie zich door een vrouwelijke, soms haast meisjesachtige uitstraling.

 

Sterren zien
We blijven nog even in Frankrijk, met de ontwerpen van brillenmerk Face-à-Face: mondain, chic en sexy. Bij Face-à-Face gaat het om zien en gezien worden, of dat nu is met een groot, zwaar montuur of juist een hightech vorm met organische lijnen. Het is dan ook niet zo gek dat sterren als Penelope Cruz, Madonna en Robbie Williams hiermee weglopen. Ben jij op zoek naar een extravagant en uitbundig model voor een glamoureuze en elegante uitstraling? Dan is Face-à-Face het juiste merk voor jou.

 

Theo loves you!
Funky, speels en functioneel: dat is Theo. Belgische ontwerpers Patrick Hoet (een anagram voor Theo) en Wim Somers staan garant voor avant-gardistische vormen, felle kleuren, fijne materialen en oog voor detail. Elk model is handgemaakt in België met de belangen, smaken en gedachten van de brildrager als uitgangspunt. Dat is de reden dat Theo in elke bril een persoonlijke boodschap graveert: Theo loves you. Hij geeft je een stukje liefde in de bril die zit alsof-ie speciaal voor jou is gemaakt – en misschien is dat ook wel zo.

 

Van Tom voor jou
De brillen van Tom Davies zijn gemaakt om op te vallen en dat doen ze. Of ze nu de
neus van Angelina Jolie of Kevin Spacey sieren, of hun opwachting maken in de internationale modebladen – dit merk is hot. Elk model is exclusief en wordt afgestemd op de klant. Maat, gezichtsvorm en huidskleur bepalen samen de exacte uitvoering. Als finishing touch wordt de naam van de klant aan de binnenkant van het montuur gegraveerd. De collectie van Tom Davies bestaat uit frames van acetaat en titanium, maar ook ecologisch verantwoord hypoallergeen buffelhoorn behoort tot de mogelijkheden.

 

Deens design
Hij heet Paul-Jorn Lindberg en hij maakt brillen voor Robert de Niro, Roberto Cavalli, Elton John en… voor jou. Zijn ontwerpen vallen op door het ultiem lichte AIR Titanium frame voor vederlicht comfort. Het gaat Lindberg om de persoon achter de bril, niet de bril zelf. Grote monturen kom je bij deze Deense designer dan ook niet tegen. Wat je wel ziet is hoge kwaliteit, cutting edge technologie en een naadloos ontwerp.

 

2011-juli/transitions:130:173:0:2