Tussen de blauwe lucht en het glinsterende water blijft een heel bijzonder figuur bestaan: de surfer

Surfen vertegenwoordigt niet alleen een sport, maar ook een manier van leven, gestructureerd rond de eeuwige golven. De adrenalinekick heeft de mensheid al eeuwenlang aangetrokken. Mensen zijn enthousiast over de interactie met de elementen van de natuur op zijn meest rauwe, ongecontroleerde en sublieme manier. “Surfing is attitude dancing”, zoals de wereldberoemde surfer Gerry Lopez ooit definieerde: theater, sport en emoties in één keer.

Ørgreen Optics presenteert Surf’s Up, de ambitieuze zomercollectie van zowel dames- als herenbrillen. De collectie is geïnspireerd op het esthetische universum rond de surfcultuur – een vredig hedonisme door de open zee. Bestaand uit drie vrouwelijke en twee mannelijke stijlen, dankt elk frame zijn naam aan een iconische surflocatie over de hele wereld, van de verborgen Manu Bay in Nieuw-Zeeland tot de tropische Sunzal in El Salvador.

Surf’s Up een verzameling die even tijdloos is als het surfen zelf. Surf’s Up biedt een rijkdom aan kleurengamma’s voor iedere stijl en omvat een veelvoud aan stemmingen en persoonlijke uitdrukkingen, klaar voor een leven op open zee.

Bubble

Bubble is een berucht en krachtig punt op het Spaanse eiland Fuerteventura. Bubble staat bekend om het produceren van korte maar krachtige golven. Een plek voor de meest ervaren surfers.

Manu Bay

Manu Bay is een klein strand in Noord-Nieuw-Zeeland. Deze plek is een van ’s werelds beroemdste surfbestemmingen en staat bekend om zijn snelle golven.

Sunzal

Sunzal is een subliem tropisch strand aan de zuidkust van El Salvador. Het montuur Sunzal is een curvy vrouwenbril.

North Male

De noordkust van het Oahu-eiland in Hawaï is een surfmekka dat een lange tijd de beste surfers ter wereld aantrok.

Superbank

De Superbank in Australië is een door mensen gemaakt strand. De bril Superbank is ideaal voor mannen. Gekenmerkt door duidelijke, minimalistische lijnen met een rechthoekige vorm, dunne contouren en bescheiden glazen.

Meer informatie

http://optical.nl/

www.orgreenoptics.com