Varilux najaars campagne van Essilor van start

Van 1 oktober tot en met 30 november vindt voor het tiende jaar op rij de jaarlijkse Varilux najaarscampagne van Essilor plaats.

 

Het thema van de campagne is ‘zien wat je niet voor mogelijk hield’. Hiermee benadrukt de brillenglazenproducent het feit dat onze ogen zich voortdurend aanpassen aan de visuele informatie uit onze omgeving. De 40+ consument moet tegenwoordig snel schakelen tussen scherp zien op afstand en van dichtbij. Denk aan kijken op het water, tijdens het autorijden, het lezen van de krant, werken achter de computer, een sms versturen of internetten op een tablet.

 

Het optimale kijkcomfort van Varilux-brillenglazen staat centraal in de campagne. Er is voor iedereen een persoonlijke en passende Varilux kijkoplossing op maat waarmee hij of zij zonder inspanning, in iedere situatie en op elke afstand scherp en helder kan zien. Een groot aantal vakopticiens beschikt over het digitale meetsysteem Visioffice en krijgt tijdens de campagne de mogelijkheid om de speciale oogmeettechniek en de voordelen van Eyecode te promoten.

 

Dit jaar doen ruim 450 afnemers van Essilor mee aan de najaarscampagne. Tijdens de actieperiode ontvangen de opticiens een uitgebreid POS-pakket en kunnen zij zich inschrijven voor DM en HaH-communicatie. Opnieuw wordt deze campagne ondersteund richting de consument op nationale televisie. Essilor biedt ook dit jaar weer een call to action richting consumenten: bij aankoop van een bril met Varilux-glazen maakt de consument kans op iPad3.

 

Hidde Kruize, marketing manager bij Essilor: “De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat de actie erg goed aanslaat bij de consument en de deelnemende opticiens zijn dan ook altijd erg enthousiast over de toegevoegde waarde van de campagne. De call to action is vorig jaar zo goed aangeslagen bij de consumenten, dat we deze dit jaar herhalen. Want het gaat er toch om zoveel mogelijk consumenten naar de vakopticiens te brengen.”