Varilux S-series: Revolutie in multifocale glazen

Essilor introduceert per 1 november 2012 de Varilux S-series: een revolutie in multifocale glazen. De uitvinder van het multifocale brillenglas doorbreekt met Varilux S-series het technische compromis tussen gezichtsveld en de mate van schommeleffect.

 

De visuele prestaties worden naar een hoger niveau getild door 3 revolutionaire innovaties op het gebied van technologie en design, die zijn vastgelegd in maar liefst 15 patenten. Essilor zorgde in 1959 voor een revolutie in de optiek met de uitvinding van het multifocale brillenglas.

 

In 2012 zet de marktleider in de optische wereld met Varilux S-series zijn innoverende strategie door en verlegt opnieuw de technologische grenzen. Met Varilux S-series schenkt  Essilor bijna 2 miljard presbyopen wereldwijd de mogelijkheid voor een ongelimiteerd zicht dankzij 3 revoluties:

 

1) Een revolutie in glastechnologie: Nanoptix | Evenwicht in beweging

 


 

2) Een revolutie in glasdesign: SynchronEyes | Het breedste gezichtsveld

 

varilux2

 

3) Een revolutie in maatwerk: 4D Technology | Reflex vision

 

varilux3

 

De revolutionaire Varilux S-series biedt presbyopen evenwicht tijdens beweging, de breedste gezichtsvelden en een versneld aanpassingsvermogen: deze technologieën samen zorgen voor een ongelimiteerd zicht.

 

Meer informatie over deze nieuwe producten vindt u op: www.varilux.nl