Veel animo voor HOYA’s Factory Experience

Op maandag 22 en 29 november bood HOYA opticiens en hun medewerkers de mogelijkheid om de HOYA fabriek in Uithoorn te bezoeken. Aan deze uitnodiging werd massaal gehoor gegeven; tijdens de twee dagen werden zo’n 200 opticiens ontvangen.

 

Na een start met koffie en gebak volgde een korte presentatie met meer achtergrond informatie over HOYA. Hierna gingen verschillende groepen na elkaar de fabriek in voor een twee uur durende rondleiding. Ook de customer service werd niet overgeslagen, zodat men eindelijk een gezicht te zien kreeg bij de bekende stemmen aan de telefoon. Na de rondleidingen was het tijd voor een uitgebreide lunch. Met een geheel nieuwe kijk op brillenglazen keerden gasten, voorzien van een presentje, weer naar huis.

 

HOYA organiseert niet enkel voor opticiens fabrieksbezichtigingen, maar ook met regelmaat voor consumenten die via opticiens worden uitgenodigd. Het behoort ook tot de mogelijkheden om via HOYA een tailor-made film te maken, waarin de opticien uitleg geeft over het productieproces.