Wie zijn Frank and Lucie nu eigenlijk?

De doelgroep 45+ wordt de komende jaren steeds groter. Deze groep is voor u een interessante klant. Multifocaal is namelijk voor de meeste optiekzaken de grootste omzetmaker.

Het begint met te korte armen. Maar niet iedereen gaat voor die eerste leesbril naar u. Meer dan 90% van de 8 miljoen verkochte leesbrillen per jaar is een goedkope HEMA of Blokker leesbril. Uit onderzoek blijkt dat de 45+ klant niet zou weten waar ze anders een eerste leesbril zouden moeten kopen. Bij u natuurlijk, maar dan is het wel handig om een kant-en-klare kwaliteitsleesbril aan te kunnen bieden. Als opmaat naar een oogmeting en een multifocale bril. En hier komt Frank and Lucie om de hoek kijken.

Stijlvol en charmant

Frank and Lucie is een totaalconcept met een stijlvolle en charmante uitstraling. De collectie bevat tijdloze modellen van handmade acetaat. De glazen van alle leesbrillen bevatten blauw licht filter. Bovendien zijn er sinds kort ook sunreaders van Frank and Lucie beschikbaar.

Frank and Lucie is een concept. Een consument koopt niet alleen een leesbril, maar een feeling. De klant ontvangt bij zijn aankoop ook een bijzondere etui, die wordt afgeleverd in tasje met gadget. Dit is een unieke en persoonlijke ondersteuning naar de consument.

Frank and Lucie is natuurlijk ook interessant vanwege zijn goede marge en uitstekende service. Met Frank and Lucie heeft u er een betrouwbare partner bij.

Meer informatie

Over bijvoorbeeld de mooie en handige sunreaders? Of de Eyeglobes in drie prachtige kleuren? Neem contact op met de accountmanagers van The Reading Company.

Loeki Kemmerling (regio Zuid): 06 12 66 01 83 | [email protected]
Justine Smid (regio Noord): 06 41 51 57 81 | [email protected]

www.thereadingcompany.nl