Zeiss: Eén paar gratis Officelens glazen bij een paar Multifocale glazen

Zeiss viert dit jaar het 100 jarig bestaan van het brillenglazenmerk Zeiss. Al eerder dit jaar vierden zij dit jubileum op ludieke wijze. Om dit nog eens “dunnetjes”over te doen en het jaar extra speciaal af te sluiten, hebben ze een fantastisch aanbod voor u!

1 PAAR GRÁTIS ZEISS OFFICELENS GLAZEN BIJ 1 PAAR ZEISS MULTIFOCALE GLAZEN

Deze actie is “like for like” en is geldig bij de aanschaf van:

 

o Zeiss multifocaal Individual 2. U krijgt Zeiss officelens Individual cadeau
o Zeiss multifocaal Superb. U krijgt Zeiss officelens Superb cadeau

Hoe werkt de officelens actie

 

U bestelt bijvoorbeeld “Zeiss multifocaal kunststof 1.50 LotuTec® Individual 2” én “Zeiss officelens kunststof 1.50 LotuTec® Individual”. Na ontvangst van de glazen plakt u de stickers met de pakbonnummers van beide paren (u vindt deze stickers op de afleverbon) op de actie poster. Stuur de actieposter direct na afloop van de campagne (31 december 2012) aan Zeiss retour. De officelens glazen besteld onder de actievoorwaarden worden gecrediteerd.

 

Plaats de inhaak-advertorial

 

Om deze klantwervende actie extra kracht bij te zetten, vraagt Zeiss u in ruil voor uw deelname minimaal eenmalig een inhaak-advertorial te plaatsen in uw lokale huis-aan-huis krant. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken zult u, nadat u zich ingeschreven heeft voor de campagne, telefonisch benaderd worden voor de plaatsing van deze advertorial. Het formaat is een halve pagina en wordt geïndividualiseerd met uw NAW gegevens en uw logo.

 

De advertentie ruimte wordt u aangeboden tegen een marktconform tarief. Kunt u zelf scherper inkopen? Dan bent u ook vrij om zelf de plaatsing van uw advertentie te regelen. Wij vragen u bij het retourneren van de actie poster dan wel om een kopie van de advertentie en een kopie van de factuur van de plaatsing.

 

Point of sales materialen

 

Om aandacht te creëren op straat en in uw winkel zijn er ook stoepbordposters (in diverse formaten verkrijgbaar) en A4 display posters voor in uw winkel gemaakt. U kunt deze kosteloos bestellen.

   Z_1  Z_2  Z_3

 

De voorwaarden van de campagne nog even op een rijtje:

 

• Vul het deelname formulier in en retourneer dit voor 14 oktober
• U plaatst minimaal 1 x de inhaak-advertorial in een van uw lokale huis-aan-huis kranten 
• De gratis officelens glazen zijn altijd voor dezelfde consument als de multifocale glazen
• De “like for like”bestellingen zijn identiek wat betreft design, ontspiegeling sterkte, index etc
• Actie is geldig van 1 oktober t/m 31 december
• Als uw klant nog ”even wil denken” over het aanbod is dat geen probleem. Zolang de glazen in de campagne periode besteld worden en de stickers van beide paren op de poster worden geplakt telt de actie gewoon
• Aan het einde van de campagne periode stuurt u de poster met pakbonnummer stickers aan ons retour om alle officelens glazen te crediteren

 

Mocht u naar aanleiding van deze officelens campagne vragen hebben, neemt u dan contact op met uw sales en product advisor:

 

Eelco Kruijt       06-22461734
Gerhard Heino   06-20036357
Chris Ermes       06-48388879
Erik de Vries      06-53844581  (instrumenten en lens specialist)