Wanneer montuur en glazen perfect op elkaar zijn afgestemd

Bij de aankoop van een nieuwe zonnebril komen vaak dezelfde vragen terug. Welke bril beschermt mijn ogen het best? Welk model ziet er leuk uit, maar is ook kwalitatief goed? Brillenfabrikant Silhouette ontwikkelde de perfecte oplossing: Silhouette Vision Sensation® en Silhouette Light Management®.

Wanneer montuur en glazen perfect op elkaar zijn afgestemd

Met Vision Sensation bereikt Silhouette, de fabrikant van luxebrillen, opnieuw een mijlpaal. Deze perfecte match tussen montuur en glazen wordt ontwikkeld in het eigen Lens Lab van Silhouette in Linz. De zonnebrillen bieden een perfecte visuele beleving en een uniek draagcomfort. Ook voor wie zowel een bril als een zonnebril op sterkte draagt, is er goed nieuws: vanaf januari 2019 is Silhouette Vision Sensation® ook beschikbaar voor zonnebrillen. De brillen worden individueel en op maat gemaakt, dé garantie op een optimaal perifeer gezichtsveld en een duidelijk scherp zicht in elke situatie. Ze zijn bovendien vederlicht, waardoor u bijna vergeet dat u een bril draagt.

Geen drukpunten, geen hoofdpijn. Het resultaat is uniek: een zonnebril die een perfecte kijkervaring garandeert. En er is meer dan de ruime keuze aan stijlvolle modellen en elegante kleurcombinaties: Silhouette Vision Sensation® is gebaseerd op een panoramisch glasontwerp dat al goedgekeurd werd voor transparante glazen op sterkte.

Unieke eigenschappen van Silhouette Light Management SUN glazen

In het menselijk oog wordt binnenkomend licht omgezet in zenuwimpulsen. De verwerking van deze impulsen in de hersenen bepaalt hoe we kleuren waarnemen. Gekleurde glazen kunnen dit proces verstoren. Silhouette Light Management® staat garant voor heldere kleuren doordat het de storende waarneming van gemengde kleuren vermindert. Een verhoogde waarneming van geeltinten biedt een aangenaam, ophelderend effect en versterkt subtiel het contrast. Bovendien houdt deze technologie uw dag- en nachtritme in evenwicht.

Volledige bescherming

Silhouette Light Management® biedt een grondige bescherming tegen blauw licht tussen 400 en 500 nm. Het zorgt voor een balans tussen positief en negatief blauw licht, waardoor u van de beste visuele beleving geniet en uw ogen optimaal beschermd worden tegen blauw licht met een korte golflengte. Silhouette Light Management® biedt bovendien volledige bescherming tegen uv-straling en voorkomt verblinding. Dankzij de polarisatiefilter worden felle schitteringen geneutraliseerd. Het resultaat: een optimale en ontspannende visuele beleving.

Iconische kleuren

Grijs, bruin en groen – de klassieke zonnebrilkleuren – onderstrepen al uw beste troeven. De spiegelcoating en een intelligente polarisatiefilter beschermen uw ogen dan weer tegen verblindend zonlicht en felle weerkaatsingen. Deze nieuwe, innoverende producten worden ontwikkeld en vervaardigd in het Lens Lab dankzij Silhouette Vision Sensation®. Op die manier kunnen de glazen steeds op maat van het zonnebrilmontuur worden gemaakt. Het resultaat is uniek: een perfecte visuele ervaring, zelfs in zonlicht.

Meer informatie

www.silhouette.com