Geen haar meer voor je ogen met Tiara Sunglasses

Herken je dat gevoel dat je haren telkens voor je ogen waaien op een stormachtige zomerdag? Met Tiara Sunglasses is dat verleden tijd. Aan deze zonnebrillen zit een diadeem vast waardoor je haar in model blijft zitten. Zeer geschikt voor de mannelijke en vrouwelijke sporter, maar ook handig voor dagelijks gebruik.

Uniek comfortabel

De Tiara Sunglasses zijn een uniek concept. De combinatie van zonnebril en diadeem zorgt voor extra comfort. Op deze manier waaien er geen haren meer voor je ogen. Door het unieke schuifsysteem in de brilpoten en de diadeem, is de bril makkelijk af te stellen naar de behoefte van de klant. Ze zijn verkrijgbaar  in de kleuren zwart, zilvergrijs, roze/zilvergrijs en zwart/zilvergrijs, geleverd met een transparant draagtasje.

Betrouwbaar

Tijdens het sporten, moet de bril tegen een stootje kunnen en dat kunnen de Tiara Sunglasses. Het sterke materiaal zorgt voor een comfortabele bril die gegarandeerd goed blijft zitten. De hoogwaardige lenzen biedt een categorie 3 (sterk zonlicht) UV 400/ 100% bescherming. Ook zijn ze voorzien van een hydrophobic coating die water afstaat. Kortom: de ideale bril voor de (water)sporter!

 

Meer informatie

www.tiarasunglasses.nl/