2017 Julbo wintercollectie: tevredenheid gegarandeerd

Elk jaar zet Julbo zich in om innovatieve producten en gedurfde technische ideeën voor de wintersport te verbeteren. Omdat Julbo sport ademt, observeert en analyseert, creëren zij producten die opvallen tussen de massa. Of het nu gaat om een ​​bril met ons Reactiv fotochromische lenzenconcept en SuperFlow System ontluchtingstechnologie, of de Sphere en Strato helmen met vizieren, Julbo maakt elk jaar een verpletterende indruk met een sterke technische focus en nieuwe producten die meer comfort bieden voor de beste ervaring in de sneeuw.

Brillen

De meest uitzonderlijke lenzen, bekroonde anticondens-technologie op ISPO, en ongelooflijk comfort: de bril is de maatstaf voor de markt. Ook dit jaar is Julbo weer de marktleider dankzij de Reactiv-technologie van Julbo-fotochrome lenzen en coole nieuwe graphics, de familieserie, een nieuwe bril voor kinderen en we hebben ons SuperFlow-systeem ook aangepast aan nieuwe modellen, waardoor recreatieve skiërs ook aangetrokken worden door de producten.

Het licht verandert, de glazen passen zich aan!

Julbo biedt een groot assortiment fotochrome lenzen op de markt en wil deze technologie, nu Reactiv genoemd, promoten. De naam omvat de beroemde Zebra-, Zebra Light-, Cameleon- en Snow Tiger-lenzen. Wanneer het licht verandert, kunnen deze lenzen zich automatisch aanpassen. Het garandeert uitstekend zicht, ongeacht het weer. Julbo Reactiv Photochromic is een lichtgevoelige behandeling van de lens, met behulp van een eersteklas materiaal met een breed bereik en uitstekende reactiviteit bij het overschakelen van licht naar donker.

 

Ventilatiesysteem

Wanneer je wil voorkomen dat je bril beslaat in de skilift, op het terras of wanneer je berg op klimt, dan kan je rekenen op het SuperFlow Systeem. Met dit ultraventilatiesysteem kan je de lens gemakkelijk van het frame naar voren verplaatsen terwijl je perfect beschermd bent tegen de gevolgen van de zon. Hierdoor kan de bril ademen … en de skiër ook! De Aerospace en Airflux bestonden al, nu zijn er ook de Starwind en Ventilate voor kleinere hoofden!

Fam Cham

Net als ieder jaar, is er ook dit jaar een uniek model ontworpen. Met behulp van een Aerospace-basis (SnowTiger-fotochrome lens en Glare Control, SuperFlow System, Minimalist Frame), hebben ze ons Fam Cham gegeven, boordevol verwijzingen naar de geest van Chamonix. Een collector’s item!

Nieuwe klassiekers

Om alle skiërs te laten profiteren van Julbo’s kennis, zijn er twee betaalbare nieuwe modellen ontworpen: Mars en June. Mars is ontworpen voor de alledaagse skiër die wel graag een hoge kwaliteit glazen heeft, die wel betaalbaar zijn en toch ook met de laatste mode meegaan. Deze bril is ideaal voor grotere gezichten. June daarentegen, verhoogt het skiplezier voor vrouwen met een smal gezicht.

Junior

Met zijn Junior-assortiment garandeert Julbo volledige bescherming voor het leren skiën op de hellingen met maximale vrijheid. Samen met een bril met het Minimalist Frame-concept, geeft het ultradunne Echo-frame jonge skiërs met een leeftijd van 8 tot 12 een superbreed gezichtsveld.

BlackLine

De BlackLine-collectie bestaat uit bijpassende, matzwarte versies van onze meest hardlopende modellen: Aerospace, Starwind, Universe en Elara. Met frames die opzettelijk ingetogen zijn, verlevendigd met de Zebra Light Fire-lens, zijn BlackLine-producten het toppunt van verfijning.

Meer informatie

www.julbo.com

Tags: