Aagje van Walleghem één v/d Silhouette Faces of LiteStyle

Silhouette Eyewear is bijzonder blij om een samenwerking aan te kondigen met Aagje Vanwalleghem. Aagje wordt één van de Faces of LiteStyle.

 

Over heel de wereld worden bijzondere persoonlijkheden uitgenodigd door Silhouette die iets verwezenlijkt hebben op vlak van cultuur, wetenschap, kunst, sport, film, literatuur…. Kortom, het zijn personen die iets uitzonderlijks betekenen voor hun land en waarop we terecht fier mogen zijn.

 

Aagje begon haar internationale carrière in 2001 en klom daarna in hoog tempo op naar de absolute top. Hoogtepunten waren de finale op de Olympische Spelen 2004 in Athene, Europees Brons in 2005, verschillende medailles op de World Cup finals in 2008, en een all-around- brug- en sprongfinale tijdens het Europees Kampioenschap 2011.

 

 

En nu slaat Aagje een heel andere weg in. Door haar spannende toekomstplannen zullen we nog veel van haar horen en zien. Want Aagje wordt ambassadrice van het Olympische turntoestellenmerk Janssen-Fritsen, PR medewerker voor de gymnastiekfederatie n.a.v. het WK Artistieke Gymnastiek in Antwerpen en redactrice & verantwoordelijke voor de casting van Belgium Got Talent.

 

Aagje was meteen gecharmeerd door de elegante modellen van Silhouette. Vol vertrouwen begint ze aan een nieuw hoofdstuk in haar leven met Silhouette als trouwe compagnon. En dat met een open blik en met een vederlicht gevoel. Feel Lite, Show Style!

 

aagje2

Aagje draagt op de foto de iconische Titan Minimal Art Active.