Aantrekkelijk minimalistisch design van Rodenstock

Wees jezelf; onderstreep je persoonlijkheid. Dat is het motto van ‘The Rodenstock Essentials’. Met deze collectie laat Rodenstock zien hoe aantrekkelijk puur en minimalistisch design kan zijn. De monturen uit ‘The Rodenstock Essentials’ collectie zijn gemaakt van het Beta Titanium. Dit topmateriaal heeft als groot voordeel dat het anti-allergisch is. Daarnaast zorgt het voor een groot draagcomfort vanwege de buigzaamheid.
De collectie bevat dames- en herenmodellen die allen gekenmerkt worden door minimalisme en strakke lijnen, waarbij de nadruk ligt op de persoonlijkheid van de drager in plaats van decoraties. De damesmodellen vallen op door de artistieke vormgeving en de herenmodellen door de geaccentueerde, bijzondere lijnen zoals een accent aan de voorzijde van het montuur. De look-over is puur design van slechts 4 gram!

Pennenset van Faber Castell
Om deze collectie extra in the spotlights te zetten, spaart u met deze collectie in het najaar voor een fraaie pennenset van Faber Castell bestaande uit een vulpen, een mechanisch vulpotlood en een ballpoint. Deze pennenset heeft net als ‘The Rodenstock Essentials’ een tijdloos design en is gemaakt van uitsluitend materialen van topkwaliteit.
Voor meer info: www.rodenstock.com