Alain Mikli en LG slaan handen ineen

?

Het is een steeds groter wordende trend en ook in 2011 zal deze alleen maar verder toenemen: 3D televisie kijken. Terwijl menig elektronicafabrikant zich op het ontwikkelen van de beste 3D televisies  stort, wordt er helaas nog vaak vergeten dat er voor 3D televisie kijken, een speciale 3D bril opgezet moet worden. Helaas, is het merendeel van deze brillen niet comfortabel en al helemaal niet fashionable. Alle reden voor Alain Mikli en LG om de handen in één te slaan en de 3D bril te upgraden naar een hoger level. 

 

De uit deze unieke samenwerking voortgekomen ‘premium’ 3D brillen zijn dan ook chic, ultralicht, megacomfortabel en garanderen een optimale kijkervaring. Dankzij de gecontroleerde distributie van gewicht is de bril een extreem lichtgewicht, terwijl de neusbrug zo ontworpen is dat deze op zoveel mogelijk verschillende gezichtvormen aansluit waardoor het draagcomfort optimaal is. Zoals we van Alain Mikli mogen verwachten, heeft hij een bril ontworpen die zoveel elegantie en mode uitstraalt, dat 3D televisie kijken nu ook fashionable verantwoord wordt. 

 

Deze nieuwe brillen leggen dan ook de lat voor 3D zeer hoog, daar waar het stijl, pasvorm en gebruikscomfort betreft. In tegenstelling tot de huidige uit plastic vervaardigde 3D brillen, hebben LG en Mikli ervoor gekozen om hun 3D brillen uit luxe metalen te vervaardigen, waardoor de gestroomlijnde design handtekening van de Franse ontwerper, volledig in tact blijft.

 

Alain Mikli en LG hebben tijdens het ontwerpen goed nagedacht over het mogelijke behoeftepatroon van alle 3D liefhebbers en ontwikkelden daarom dan ook een verwijderbare ‘push up’ neusbrug, zodat ook brildragers de 3D bril over hun eigen bril kunnen dragen. Dit slimme systeem is ontwikkeld en gepatenteerd door Alain Mikli en LG. De nieuwe premium 3D brillen zijn wereldwijd beschikbaar en worden geleverd bij LG’s  nieuwe premium 3D TV’s 2011.

 

Voor meer informatie, zie www.amnl.nl.