Amerikaanse klassiekers van Gant

Er zijn maar weinig merken die de typische Amerikaanse stijl zo vertegenwoordigen als het merk Gant. De ontwerpen van de kleding, voor hem en haar, zijn klassiek, authentiek en charmant.

 

De stijl is casual met een sterke uitstraling, speciaal voor een groep  mensen die niet met elke “modegrill” mee willen gaan. Door dit standpunt heeft GANT zich de laatste jaren weten te ontwikkelen tot een niet meer weg te denken lifestyle merk. De nieuwe correctie- en zonnebril collectie voor de herfst/winter 2012 geeft de stijl weer van dit lifestyle merk. De nieuwe monturen zijn net zo elegant als de GANT mode: de tijdloze elegante vormen zijn afgestemd met moderne details en kleurencombinaties.

 

GWS Colvin

 

Een klassieke dames zonnebril in een “oversized” look. Dit model is geïnspireerd door de grote, rechthoekige vormen van de jaren ´70. Deze zonnebril is vrouwelijk en modieus en past bij iedere outfit. De zonnebril is verkrijgbaar in de kleuren: blauw (Kl. BL81),  zwart (Kl. BLK35), roze (Kl. PK9) en paars (Kl. PUR1).

 

 

G Tupper

 

Een heren correctiemontuur in coole retro stijl. Het model is gemaakt van hoog kwalitatief kunststof. Een uitzonderlijk kenmerk zijn de twee studs aan de linker- en rechterkant van het voorstuk. Het model is verkrijgbaar in de kleuren: amber/transparant (Kl.  AMBCR), zwart (Kl. BLK) en blauw/havanna (Kl. NVTO). (GANT, correctie- en zonnebrilcollectie herfst/winter 2012 

 

gant5

 

Meer informatie: www.menrad.de/collectie/gant