Bloemrijke charme en uniek vakmanschap komen samen in het nieuwe ‘rosie’-model van Chloé

Chloé ontwikkelt haar eigenzinnige fascinatie en high-tech expertise verder met “Rosie”, het nieuwste model van het merk, dat zich onderscheidt door een moderne en toch dromerige vorm die eruit ziet alsof zij net geplukt is uit een levendig boeket in een geheime tuin.

Bloemenbril

Het ontwerp bestaat uit een driedelig montuur dat uitgerust is met 4 mm dikke hoogwaardige, rijkgeschakeerde glazen die op verfijnde wijze zijn vormgegeven om de vorm van een bloem na te bootsen. De nieuwe zonnebril is geselecteerd voor de reclamecampagne van dit seizoen en heeft een zeldzame glans, die bereikt wordt door middel van een nauwkeurig sprayproces dat handmatig wordt uitgevoerd om de schittering van het metaal te intensiveren.

Aantrekkelijk persoonlijk

De brilveren voegen persoonlijkheid toe aan het aantrekkelijke ontwerp en hebben een subtiel aangebrachte afwerking. Ze zijn uitgerust met functionele anti-slip uiteinden in gemarmerd acetaat op basis van Mazzuchelli-marmer. Het montuur, dat verkrijgbaar is in twee maten, wordt vervolledigd door het nieuwe stopscharnier en de kenmerkende traanvormige uitsnijding, die dient als versiering en als een functioneel element voor het bevestigen van het kettingaccessoire. De bijzondere constructie van Rosie wordt verder benadrukt door de originele en frisse nieuwe kleuren van de gradiënt-glazen. Aangeboden in Blue, Rose, Ochre en Classic Brown.

Meer informatie

www.marchon.com

www.chloe.com