Bobo’s herintroduceert de elegantie van de allereerste Marius Morel ontwerpen

Loyaal aan deze gedachte, nodigt de ‘1880’ collectie uit om terug te denken aan de elegantie van de eerste creaties : authentieke producten verfijnd, vernieuwd maar dan geïnterpreteerd naar deze tijd dankzij de huidige technologie.

 

Comfort: o.a. lepelvormige oortips, zadelneusjes die gecoat zijn met soft touch epoxy lak en ‘diepe’ universele kunststof neuspads.
Kwaliteit: geborgde schroefjes en met de hand gepolijste gegalvaniseerde coatings (met een speciale borstel aangebracht zodat er geen krasjes ontstaan op de titanium ondergrond)
Uitstraling: metalen inlegstukjes in het acetaat, oortips gesneden in de vorm van het logo, mooie graveringen en prachtig afgewerkte oortip inclusief een lakrode rand.

 

De “ 1880 “ modellen kenmerken het concept van de moderne retro chic.

 

Nieuw model: Theodore
Dit nieuwe MARIUS MOREL 1880 acetaat concept biedt een ontwerp vol karakter, met 3 kleine schijfvormen allemaal met aansluitende veren en 3 complementaire modellen, waaronder een zeer trendy nylor model.

 

De monturen zijn gemaakt van hoge kwaliteit handgemaakt acetaat, versierd met verchroomde klinknagels ” aan het begin van de veren. Een neo-retro trend beschikbaar in kleine vormen en een keuze van de schildpad, zwart, rood schildpad, of in twee-laagse acetaat combinaties: schildpad / amandel groen, schildpad / poeder roze, schildpad / oranje, etc.

 

De zilveren “1880 ” metalen inlegstukjes die verzonken zijn in de buitenkant van de linker oortip alsmede de gemarkeerde ” rode lijn  “aan de binnenzijde, zijn de subtiele kenmerken van deze collectie. 

 

1880 is een collectie voor de brildrager die topkwaliteit weet te waarderen en houdt van het authentieke karakter van deze retro brillen collectie.

 

www.bobos.nl
[email protected]