Bobo’s presenteert nieuwste concept van ÖGA op beurs

“ÖGA Viträ verenigt hout en kleur. Een duomateriaal” veer: de mooiste bossen geassocieerd met de gekleurde diepte van synthetisch glas (PMMA).

 

Öga, met zijn nieuwe Viträ concept, bevestigt opnieuw de knowhow op het gebied van brilmonturen, door het creëren van een uniek product. Echte technische bekwaamheid is gebruikt om een puur en eigentijds design te creëren. Het hout speelt met de effecten van licht, wat resulteert in een materiaal zo homogeen dat de natuur het zou kunnen hebben gemaakt.

 

Het visuele effect is verrassend: de schuine houten veren die opgaan in een roestvrij stalen front dat het licht vangt, wat resulteert in een prestigieus, verfijnd en gedurfd product met persoonlijkheid.

2 gepatenteerde technische innovaties speciaal ontworpen voor stijl:

 

•  De duomateriaal veer, die geen mechanische oplossingen vergt, is gepatenteerd door de MOREL ondernemingen
•  de onzichtbare “anti rocken” (1) flexveer die specifiek is gemaakt om de zuiverheid van het ontwerp te behouden en enige vorm van een “mechanische” uiterlijk te elimineren.

 

Viträ is verkrijgbaar in 3 stijlen in een breed scala van maten (van 53 naar 59) en bestaat uit een volledig omrande vorm en 2 semi-randloze versies. Met zijn eigentijdse stijl en natuurlijke eenvoud, heeft het ÖGA merk wederom een volledig uniek concept geproduceerd, dat bestemd is voor klanten die op zoek zijn naar uitzonderlijke brillen.

 

Öga: unieke producten voor mannen met een assertieve persoonlijkheid.

oga

 

Voor meer informatie :

 

Bobo’s Eyewear
[email protected]   
Tel. 073-6901777 
www.bobos.nl