BrilleBrille.de zorgt voor opschudding

“De grootste monturengroothandel van Duitsland, BrilleBrille.de, heeft na tien jaar besloten de Nederlandse markt op te gaan. BrilleBrille.de is in razend tempo de nummer 1 groothandel/discounter van Duitsland geworden: de firma exporteert en importeert monturen en zet iedere maand tienduizenden brillen af. Het bedrijf werd opgericht door voormalig art director Joachim Neubauer, die 10 jaar lang leiding gaf vanuit de garage van zijn huis nabij de Nederlandse grens. Hoewel we slechts 10 kilometer van de grens bij Roermond zijn gevestigd, hadden we tot nu toe niet de tijd om de Nederlandse markt te benaderen. We werden simpelweg door de groei overvallen”, legt Neubauer uit.
Met de nodige durf, vertrouwen en het voortdurend zoeken naar trends, lukte het Neubauer in de afgelopen 4 jaar het merk Tim Dilsen tot een van de meest verkochte trendlabels in Duitsland te laten uitgroeien.
Een enquete die een Duits vakblad vorig jaar zomer hield onder 11 duizend opticiens in Duitsland, Zwisterland en Oostenrijk, wees uit dat BrilleBrille.de tot de 50 populairste brillenleveranciers in de Duitstalige landen behoort. Meer informatie vindt u op www.brillebrille.de””