Carbon in nieuwe monturencollectie Porsche Design

Porsche Design staat er om bekend alleen te werken met de meest hoogwaardige materialen. Materialen die passen bij het strakke, pure karakter van het merk.

 

Carbon is een populair high-tech materiaal wat veel gebruikt wordt in de auto-industrie. Duizenden carbonvezels worden in elkaar gedraaid om zo een draad te vormen. De draden vormen samen de carbonplaat.

 

Carbon heeft een hoge flexibiliteit, hoge treksterkte, is licht, heeft een hoge bestendigheid en is dus in allerlei vormen te maken en toe te passen in diverse gebruiksvoorwerpen. Voor Porsche Design kan het gebruik van carbon niet gek genoeg zijn. Het wordt toegepast in accessoires zoals manchetknopen en pennen, maar zelfs ook in jassen en keukens!   

 

 

Porsche Design Eyewear heeft zijn collectie aangevuld met nieuwe monturen waarincarbon is verwerkt. In de veer is, naast carbon, ook roestvrij staal en rubber verwerkt. Het zachte rubber aan het eind van de veer verhoogt het draagcomfort.

 

porsche5

 

De zonnebrillen zijn verkrijgbaar in stoere kleuren van antraciet tot bruin of sportieve, krachtige kleuren zoals donkerblauw en rood en zijn bovendien goed te verglazen. De correctiemonturen in de carbonlijn zijn verkrijgbaar in nylor en volrand voor een sportieve of moderne uitstraling.

 

 porsche6

 

Interesse? Neem dan gerust contact op met uw accountmanager Frames of met de afdeling Sales Support via 050 – 5441 599.