Charmant Perfect Comfort

Charmant Perfect Comfort is door hun technici op het gebied van brildesign gecreëerd om de drager een ultieme pasvorm te bieden. Elk ergonomisch ontworpen model is vervaardigd van superieure optische materialen en voorzien van speciale functies. Licht gewelfde veren die ingesteld kunnen worden voor elke vorm van het hoofd, neuspads die zich aanpassen aan de individuele drager en voorgevormde oortips die de druk verminderen, dat zijn de basisonderdelen van elk CHARMANT PERFECT COMFORT-montuur.

De nieuwe CHARMANT PERFECT COMFORT-collectie biedt alle voordelen waar het merk op het gebied van prestaties voor staat. Het design optimaliseert comfort en flexibiliteit door het gebruik van hoogwaardige materialen en voegt zichtbaar moderne kleurexpressies toe. De veren zijn nóg flexibeler en minder strak, dankzij geavanceerde onderdelen en een mix van licht titanium.

CH29500 Heren

Wie deze CHARMANT PERFECT COMFORT-herenbril opzet, zal versteld staan van de lichtheid en de instant pasvorm. Dit mannelijke model heeft een licht nylor frame en een geaccentueerde titanium neusbrug. De veren zijn verbeterd met speciale bètatitanium componenten die zorgen voor extra flexibiliteit. Deze volwassen look is verkrijgbaar in zwart, blauw en grijs met ruwe titanium kleuraccenten op de zwarte en blauwe modellen.

CH29501 Heren

Dit CHARMANT PERFECT COMFORT-montuur is de enige optie voor mannen die op zoek zijn naar stressloze, hoogwaardige brillen die in hun urban leven passen. Bij deze simpele, volledig omrande look met zijn luchtige titanium samenstelling, adaptieve neuspads en licht gewelfde veren staat draagcomfort voorop. De veren geven weinig druk dankzij geavanceerde nieuwe componenten van bètatitanium. Deze elegante bril komt in de moderne tinten zwart, blauw, bruin en grijs.

CH29600 Dames

Dit gloednieuwe montuur uit de CHARMANT PERFECT COMFORT-collectie biedt comfort in een stijlvolle, volledig omrande look. De bril is bijzonder vrouwelijk en de vloeiende lijnen van bètatitanium zorgen voor een vederlicht draaggevoel. Achter de sierlijke verschijning van de “intelligente” veren gaat een geraffineerd design schuil, dat de flexibiliteit verhoogt en de druk verlicht. Deze ranke look komt in moderne tinten, met modieuze dubbele Neo 2-kleuren op de veren. Probeer zwart, bruin, rood of violet.

CH29601 Dames

Dit opvallende CHARMANT PERFECT COMFORT-montuur is niet alleen uitermate fraai, maar zit ook als gegoten. Deze bril is het ideale accessoire voor de moderne vrouw. De nylor randen worden bekroond met een titanium bovenlijn. Het befaamde comfort van dit merk, met functies zoals adaptieve neuspads, gewelfde veren met weinig druk en voorgevormde oortips, wordt verhoogd door de bètatitanium veercomponenten voor extra flexibiliteit. De veer is fraai ontworpen en chic met zijn sierlijke tweekleurige Neo2-compositie. Al met al een must-have in mooi rood, rozenrood, warm bruin en diepblauw.

Meer informatie

www.charmant.com