De Crystal Collection van Silhouette; op en top glamour!

De nieuwe Crystal Collection van Silhouette geeft schoonheid een nieuwe definitie. In deze collectie sinds deze maand verkrijgbaar is, wordt strak design gecombineerd met luxe kristallen. De Crystal Collection betekent een heel nieuw tijdperk voor de randloze monturen van Silhouette. Nadja Auermann en Helena Christensen geven dit nieuwe tijdperk een gezicht en worden gefotografeerd door de internationale modefotograaf Neil Kirk. Hij onderstreept en interpreteert niet alleen de exclusiviteit van de Crystal Collection, maar ook die van de bekende gezichten van deze twee topmodellen.

 

Dankzij deze zeven modellen – vier optische monturen en drie zonnebrillen – geeft de Crystal Collection van Silhouette glamour een heel nieuwe betekenis. Vanaf nu is glamour niet alleen voorbehouden voor speciale gelegenheden, maar maakt het ook deel uit van het alledaagse leven van de zelfbewuste vrouw. Deze collectie is divers en elegant. Ieder montuur is uniek, net zoals de persoon die het draagt. Het “hier en nu” krijgt een kristalheldere dimensie dankzij de Crystal Collection van Silhouette.

 

“We zijn ervan overtuigd dat oppervlakkige en overvloedige creaties tot het verleden behoren en dat duurzaamheid en eenvoud steeds meer terrein winnen”, vertelt Andreas Aschauer-Martinelli, brand director van Silhouette, over de stap naar de ‘luxueuze klasse’. Het resultaat zijn monturen die op en top passie uitstralen en bedoeld zijn voor vrouwen uit de 21e eeuw die hun accessoires zorgvuldig uitkiezen.

 

“Elk montuur van Silhouette vormt een perfect antwoord op het verlangen van iedere brildrager naar lichtheid, harmonie en onbeperkt gebruiksgemak. Wij gaan net een stapje verder door bovendien ook een luxueuze uitstraling te bieden”, leggen Arnold en Klaus Schmied uit, bestuursleden en eigenaars van de tweede generatie van Silhouette International. Hieruit blijkt hun enthousiasme over een nieuw tijdperk voor randloze monturen.

 

De Crystal Collection van Silhouette bevat vier optische monturen en drie zonnebrillen. Alle randloze monturen worden voor 80 % met de hand in Oostenrijk vervaardigd met hoogstaande materialen (hightechtitanium en SPX). Het design wordt verder verfijnd met kristalsteentjes die ook in Oostenrijk worden geslepen. Bij de optische modellen bestaan er haast onbeperkte mogelijkheden voor de vorm van de glazen.