De nieuwe Lazair modellen van adidas eyewear

Maak kennis met de Lazair: de opvallende nieuwkomer van adidas eyewear die iedereen dit najaar het nakijken geeft. Het montuur is met een innovatieve lasertechnologie uit ultralicht hoogwaardig staal gesneden. Voor een heerlijk lichte en verfijnde look.

 

De collectie bestaat uit vijf halfrim en drie fullrim modellen in acht kleuren. Kortom, de Lazair zorgt vanaf september 2013 voor een fris briesje in uw gespecialiseerde winkel.

 

Dit najaar zijn alle ogen gericht op de nieuwe Lazair modellen van brillenspecialist adidas eyewear. De troeven? Precisietechnologie en gesofisticeerd ontwerp. De lichte optische modellen zijn dan wel nauwelijks voelbaar, maar ze weten maar al te goed op te vallen met hun zuivere en sportieve ontwerp. Dankzij het montuur en de brilarmen in kwalitatief hoogwaardig, hypoallergeen staal is dit model robuust en flexibel tegelijk.

 

M_af14_40_6052

 

adidas eyewear Lazair AF14


M_af16_40_6053

 

adidas eyewear Lazair AF16

 

af17_40_6050

 

adidas eyewear Lazair AF17

 

af19_40_6055

 

adidas eyewear Lazair AF19

 

Voor de productie van het montuur maakt adidas eyewear trouwens gebruik van een innovatieve lasertechnologie die een maximale precisie garandeert. Bovendien zorgen de minuscule neuskussentjes voor minder transpiratie en een ongelooflijk draagcomfort. En last but not least … de brilarmuiteinden zijn overtrokken met een duurzaam antislipmateriaal waardoor de bril mooi op zijn plaats blijft.

 

De nieuwe Lazair modellen af14, af15, af16, af17, af18, af19, af26 en af27 zijn verkrijgbaar in de maten S en L. U vindt ze binnenkort in de volgende kleuren bij uw gespecialiseerde opticien: taupe/bliss, ruthenium/blue, loam/haze yellow, mahagony/turquoise, sub blue/orange, black/white, loam/black en mahagony/brown.

 

Net zoals alle andere modellen in de collectie van adidas eyewear zijn de Lazair modellen in Oostenrijk vervaardigd door de bekende brillenfabrikant Silhouette International.

 

Meer informatie over de collectie van adidas eyewear en de optische modellen vindt u op www.adidas.com/eyewear.