dunhill gaat voor kwaliteit en exclusiviteit

“Kwaliteit zal men blijven herinneren, lang nadat de prijs vergeten is”. Met deze slogan waarborgt Alfred Dunhill de exclusiviteit van het Britse merk.

 

De monturen van dunhill zijn gemaakt voor de herkenbare dragers die veel waarde hechten aan schoonheid, luxe, tijdloos design en affiniteit hebben met de Britse upper class. Dit uit zich in de klassieke vormen van de monturen, maar ook in het materiaalgebruik.

 

Kenmerken uit de monturencollectie komen terug in de verschillende accessoires van dunhill zoals manchetknopen, pennen, aanstekers etc. Voorbeelden zijn de materiaalsoorten Chinese lak of Carbon. Een ander onderscheidend en mannelijk detail is het diamond cut patroon. Het klassieke patroon is onderdeel van de collectie sinds de jaren 50. Het is een motief vanuit de auto-industrie, waar de oorsprong van dunhill ligt. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt op het dashboard van oldtimers. De lange levensduur en de populariteit betekenen dat dit patroon direct geassocieerd wordt met het mannelijk luxe merk.

 

Ervaar zelf ook de kwaliteit van de dunhill producten! U ontvangt nu tijdelijk bij een order van 15 dunhill monturen (rx en/of sun) dunhill manchetknopen, waarin diamond cut is verwerkt of een dunhill sidecar black resin pen ter waarde van € 225 cadeau! (zolang de voorraad strekt) Vraag uw accountmanager naar de voorwaarden.

 

Meer informatie?

 

Neemt u dan contact op met uw accountmanager Eyewear of de afdeling Sales Support van Rodenstock op telefoonnummer 03/8801555.