Eén blik vertelt meer dan duizend woorden

Hoet eyewear is ontworpen voor mensen die kwaliteit en exclusiviteit hoog in het vaandel dragen. Deze klanten willen een tijdloos montuur, zonder een zichtbare merknaam. Daarnaast zijn ze op zoek naar een moderne look, die nauw aanleunt bij hun persoonlijkheid.

 

De nieuwe modellen, CNC-gefreesd in 3mm titaniumplaat, vertonen een paar technische hoogstandjes. Voor Hoet zijn deze slechts een middel om esthetische vorm-geving toe te laten: Abigail en Andrew zijn modern, tijdloos en exclusief.

 

 

Hoet Accessories

 

Embrace is een armband uit inox waarvan het motief geïnspireerd is op Brugs kant. Het patroon is een fragment van een kantwerk; een eeuwenoude ambacht uitgevoerd in een moderne toepassing.  Een vrouwelijk, elegant en hedendaags juweel; verkrijgbaar in 3 modellen. Embrace IV komt binnenkort uit!

 

hoet3

 

Hoet Displays

 

Ontwerpbureau Hoet wil met zijn Eyecatchers middelen aanreiken om de dynamiek van een optiekzaak te versterken. Ze bieden een antwoord op de zoektocht van de opticien om op een persoonlijke manier zijn collecties aan de klant voor te stellen. Laat u inspireren door onze realisaties.

 

hoet5

 

Voor meer informatie:

 

P. Hoet NV
Klaverstraat 71
BE 8000 Brugge
Tel: +32 50 33 43 02

[email protected]

www.hoet.eu“”