Een nieuw level in Comfort

Uitzonderlijke kwaliteit, prestaties en comfort: het merk CHARMANT Perfect Comfort is bedoeld voor moderne mannen en vrouwen met een actieve levensstijl. Deze wetenschappelijk en ergonomisch ontworpen monturen, vervaardigd volgens de hoogste normen, bieden de drager de beste pasvorm. De hoogwaardige Perfect Comfort brillen zorgen voor een eigentijdse en tijdloze uitstraling voor elke gelegenheid.

CHARMANT Perfect Comfort combineert comfort met kwaliteit. Bij alle essentiële onderdelen van het montuurontwerp draait het om geïndividualiseerde, duurzame en uiterst comfortabele draageigenschappen. Hiervoor zijn verschillende materialen gecombineerd, zoals Excellence Titan, voor de ultieme flexibiliteit. De innovatieve geheugenfunctie van dit materiaal, geeft een lichtgewicht draaggevoel en zorgt voor de perfecte pasvorm voor alle brildragers. Ter aanvulling van het uitzonderlijke comfort van deze brillen zijn alle monturen voorzien van aanpasbare neuspads die drukplekken op de neus en afglijden van de bril voorkomen. De contouren van de oortips maken het op- en afzetten van de bril gemakkelijk. Het slanke design van alle nieuwe modellen zorgt voor een lichte en moderne look.

De Modellen 

CH12316 voor heren

Een stijlvolle must-have met trendy ranke, gefreesde rand. Mooi afgewerkt met geïntegreerde, flexibele veerdelen van Excellence Titan die met de opvallende kleuraccenten subtiel onder de aandacht gebracht worden. Dit montuur is leverbaar in een mannelijk kleurenpalet van zwart en goud tot bruin, donkergrijs en grijs.

CH12317 voor heren

Discrete luxe. Dit nieuwe model is verkrijgbaar in een nylor versie, vervaardigd uit dun titanium en afgewerkt met flexibele Excellence Titan-details op de veren die vakkundig met epoxy zijn gedecoreerd. Heren met grotere hoofdmaten zullen het waarderen dat dit montuur ook verkrijgbaar is in maat 56. De kleuren variëren van blauw tot zwart, donkergrijs en grijs.

 

CH10614 voor dames

Een eigentijds accessoire voor liefhebbers van stijl. De vrouwelijke en iets ronde vorm van het voorstuk is de volmaakte basis voor het verfijnde ontwerp van de veren. Niet alleen het ovalen detail, maar ook het handbeschilderde accent, een gekleurde lijn op de veer, maakt deze elegante bril tot een blikvanger. Het montuur is verkrijgbaar in rood, evenals in de trendy one-tone tinten blauw, roze en paars.

CH10615 voor dames

Dit nylor montuur heeft een vrouwelijke uitstraling. De hedendaagse uitstraling wordt versterkt door een ovaalvormig designelement en een handbeschilderd kleurdetail op de veren. De bril is leverbaar in two-tone bruin, paars of rood op het voorstuk en de veren. Zwart-wit is een fraaie vierde kleurencombinatie.

Meer informatie

www.charmant.com