Een vrouwelijke look met de randloze Bioeyes monturen

Lichtheid, harmonie en prestatie zijn de woorden die de originele Bioeyes Glasant modellen het best beschrijven. Als absolute primeur heeft Pramoar onlangs drie vrouwelijke monturen geïntroduceerd voor veeleisende klanten die niet in willen leveren op stijl.

 

De Glasant Bioeyes BE652 familie is verrijkt met drie nieuwe modellen, verfijnd en elegant, een perfecte combinatie van technologie en esthetische verfijning. De modellen Glasant Bioeyes BE652/X12 en BE652/X13 combineren beiden een elegante voorkant van glanzend titanium met fijn gevormde veren die een spiegelend effect hebben.

 

 

De monturen worden in vijf verschillende kleuren uitgegeven, gelakt en geanodiseerd, en bevestigen daarmee de verfijnde, minimalistische esthetiek van het merk Bioeyes, mede dankzij de onderscheidende, technische details. Beide versies zijn voorzien van het revolutionaire  Atom III scharnieren en de nieuwe IDCS (Instant and Durable Connection System) sluiting. Pramaor heeft deze technologieën gepatenteerd en de monturen laten bovendien geen enkel tekenen van solderen zien dankzij de innovatieve Uniblock-technologie.

 

De futuristische kenmerken van de innovatieve technologieën komen samen met de allure van het verleden van Bioeyes in het model Glasant Bioeyes BE652/X2, de eerste monturen die uitsluitend voorzien zijn van Art Deco veren. Het model combineert de technische kenmerken die zo typerend zijn voor het merk – de revolutionaire Atom III scharnieren, de nieuwe IDCS sluiting en het gebruik van de Uniblock-technologie – een evolutie op het gebied van stijl en creativiteit. 

 

bio2

 

Met de stijlvolle voorkant in gepolijst titanium combineert Pramaor verfijnde veren, welke gekarakteriseerd worden door drie verschillende decoratievoorstellen die zijn aangebracht op één van de vijf verschillende basiskleuren. De decoraties worden aangebracht door een nauwkeurige laser, waardoor het metaal een speciale en waardevolle kleur die het montuur een stuk exclusiever maken.

 

Voor meer informatie: www.speetsbrillen.nl of 035-683 38 15.