Emporio Armani en Pearle introduceren exclusief montuur

Italiaans modehuis komt met high-end design voor Nederlandse optiekketen

Italiaans modemerk Emporio Armani en Nederlandse optiekketen Pearle introduceren een stijlvol montuur dat vanaf nu exclusief bij Pearle verkrijgbaar is. Met het ‘EAxPearle’-montuur, een modern montuur met ‘cut out brows’, wordt functioneel en tegelijkertijd high-end design voor iedereen toegankelijk.

Emporio Armani, de jonge en frisse interpretatie van ontwerper Giorgio Armani, staat bekend om eigentijdse ontwerpen en moderne lijnen wat ook terugkomt in het gloednieuwe montuur dat is ontworpen voor Pearle. Mat zwart metaal wordt gecombineerd met roségoud voor een vrouwelijke touch, en de dunne metalen veren zijn voorzien van het iconische logo van Emporio Armani. Astrid Stehouwer, Senior Product Marketeer bij Pearle, over het exclusieve montuur:

‘We zijn ontzettend trots dat we dit high-end montuur aan onze collectie kunnen toevoegen. Emporio Armani is een gevestigde naam in de modewereld en staat bekend om zijn prachtige, moderne designs. Deze signature komt ook duidelijk terug in het EAxPearle-montuur: de ‘cut out brows’ spelen in op de trend van dit seizoen en laten zien dat een bril ook een mode-item kan zijn.’

Uitbreiding Emporio Armani damescollectie

Naast het EAxPearle-montuur, breidt Pearle zijn assortiment uit met de damescollectie van het Italiaanse modehuis. Net als de Emporio Armani monturen voor heren, die al langer onderdeel zijn van de collectie van de optiekketen, zijn de damesmonturen stijlvolle en frisse modellen. Lichte kleuren en constructies met verschillende materialen zoals metaal, aluminium en acetaat zijn kenmerkend voor de dameslijn.

Meer informatie

Lees  Pearle’s blog of bekijk hier de volledige Emporio Armani damescollectie.

Tags: