Esprit Eyewear Optical: modellen gemaakt van Ultem

espritlogo3

 

In augustus komt Esprit Eyewear met 6 nieuwe frisse modellen gemaakt van Ultem, dit moderne ingenieuze materiaal kenmerkt zich door de superieure mechanische en thermische eigenschappen en wordt uitvoerig gebruikt in de gezondheidszorg, luchtvaart en auto-industrie.

 

Voor de ontwikkeling van monturen biedt Ultem nieuwe ontwerpmogelijkheden. Het is uiterst warmte resistent, sterk en stabiel. Ultem biedt de mogelijkheid om zeer dunne montuurprofielen te maken die heel sterk en licht zijn. Sterker nog, je kan Ultem verdraaien en buigen zonder dat het breekt.

 

De Esprit monturen halen het beste uit de eigenschappen van Ultem. Tijdloze ontwerpen, licht en dun in een breed scala aan leuke kleurvariaties. Esprit heeft een duurzaam en comfortabel Ultem montuur voor ieders smaak.

 

ET17421 (Unisex)

 

Dit tijdloze Esprit unisex model is vervaardigd van het uiterst flexibele Ultem. Het licht vierkante model verschijnt in frisse kleurcombinaties. Voorstukken in burgundy, havanna en paars worden gecontrasteerd door frisse blauwe, rode en groene veren. De compleet zwarte uitvoering kenmerkt zich door de opvallende witte oortips.

 

ultum1

 

Kleuren:     517 Burgundy         538 Zwart    545 Havana     577 Paars

 

ET17422 (Unisex)

 

Jong en stijlvol, dit unisex model voegt kleur en kick toe aan elke look. Dit casual model is te verkrijgen in puur havana, speels roze, bordeaux/wit of zwart met groene veren. Gemaakt van het uiterst flexibele Ultem, waardoor dit model ultra licht en zeer comfortabel aanvoelt.

 

ultum2

 

Kleuren:     517 Burgundy         534 Roze     538 Zwart    545 Havana

 

ET17444 (Unisex)

 

Dit unisex Esprit model belooft een geweldig draagcomfort en chique elegantie. Dit dunne rechthoekige model is licht en flexibel en uitgevoerd in matte kleuren. Een warme havana tint met spierwitte veren is zowel klassiek als vooruitstrevend.

 

ultum3

 

Kleuren:     517 Burgundy         538 Zwart    545 Havana     577 Paars

 

ET17445 (Dames)

 

Kom voor de dag met dit op de jaren ’50 geïnspireerde model van Esprit. Fruitige roze tinten, rood en paars creëren met deze kleurstructuur een zachte vrouwelijke uitstraling. Voeg hieraan het opvallende lichtgewicht en de ultieme flexibiliteit toe, kortom een zelfverzekerde uitstraling met een perfect draagcomfort.

 

ultum4

 

Kleuren:     531 Rood    534 Roze    535 Bruin      538 Zwart

 

ET17446 (Heren)

 

Esprit staat voor klassiek, casual voor elke gelegenheid. Dit hoogstaand Esprit heren model draagt een nerd-chique look uit in spannende modekleuren. Gemaakt van het zachtste Ultem. Dit model is superlicht evenals extreem duurzaam.

 

ultum5

 

Kleuren:     517 Burgundy         527 Khaki    538 Black     545 Havana

 

ET17447 (Unisex)

 

Dit unisex montuur heeft een schattige, jongensachtige look. Het model in ontworpen in nieuwe mat tinten in contrast met uiterst frisse blauw en geel tinten. Licht en flexibel: dit ultradunne ontwerp wordt de eyecatcher van het seizoen.

 

ultum6

 

Colours:     535 Bruin     538 Zwart     543 Blauw    545 Havana

 

Meer informatie: www.charmant.com/nl