Eurovisie World Wide BV steunt low vision project Nepal

Eurovisie heeft een deel van haar opbrengst uit de verkoop van de You’S MIDO 08 collectie gedoneerd aan Dark & Light Blind Care. De donatie is bestemd voor een low vision project in Nepal. Dark & Light werkt hier samen met haar partnerorganisatie Nepal Netra Jyoti Sangh aan een nationaal programma waar slechtzienden worden geholpen met een oogoperatie en/of hulpmiddel. Eurovisie wil graag haar betrokkenheid tonen bij de strijd tegen vermijdbare blindheid. Ik vind het belangrijk dat wij als brilleverancier verder kijken en mogelijkheden benutten die wij als organisatie hebben om ook mensen buiten ons gezichtsveld te kunnen helpen”, aldus Roeland van Lohuizen, directeur van Eurovisie.

Eurovisie WorldWide B.V. is producent van monturen voor correctiebrillen, en eigenaar van de merken You’S en You’S Eyeworks. Zij maakt 2 keer per jaar een nieuwe collectie van 25 modellen in 6 kleuren.
 
Dark & Light Blind Care is een stichting die zich al ruim 25 jaar inzet voor de strijd tegen vermijdbare blindheid. 75% van alle blindheid wereldwijd is te voorkomen. Dark & Light Blind Care ondersteunt 45 projecten in 13 landen om blindheid te bestrijden of mensen met een visuele handicap kansen te bieden. Dark & Light Blind Care streeft naar een nauwe samenwerking met de oogzorgwereld in Nederland en is dan ook erg blij met initiatieven zoals die van Eurovisie World Wide.

Informatie over Eurovisie World Wide en de door haar geleverde producten vindt u op www.euro-visie.com. Wilt u meer weten over het werk van Dark & Light Blind Care? Surf dan naar www.darkandlight.org.“”