GANT komt met een nieuwe Eyewear collectie 2013

Stijl kan niet gedwongen worden – het is geleidelijk aan verworven” – met het volgen van deze – leidraad heeft GANT zich ontwikkeld tot een hoogwaardig premium lifestyle merk met elegante en toch casual mode. De ontwerpen voor hem en haar hebben een klassieke, authentieke en ongedwongen uitstraling.

 

De GANT Eyewear collectie voor de lente/zomer 2013 biedt een verscheidenheid aan nieuwe klassieke stijlen en vintage geïnspireerde vormen, dit maakt dat ze deel uitmaken van de GANT wereld. Hedendaagse interpretaties van retro designs gecombineerd met unieke details, heren monturen met lederen applicaties, metalen decors en cat-eye vormen in metaal en kunststof. Dit zijn allemaal hoogtepunten van deze nieuwe collectie.

 

Highlights uit de GANT collectie

 

afb110

 

Mod. GW Paige

 

Op Retro geïnspireerde, klassiek dames correctie montuur dat wordt bepaald door de vrouwelijke lijnen en de traditionele kleuren. Beschikbaar in: zwart/havanna (Kl. BLKTO), havanna/zwart (Kl.
TOBLK) en in turquoise transparant /bruin (Kl. GRNHN), bruin structuur (Kl. BRNHN).

 

afb111

 

Mod. G Felix

 

Klassiek heren correctie montuur in havanna structuur. Het glanzende zilveren decor verbindt het voorstuk met de veer. Verkrijgbaar in: zwart (Kl. BLK), grijs (Kl. GR), havanna (Kl. TO), havanna honing (Kl. AMBHN) en olijf structuur (Kl. OLHN).

 

afb112

 

Mod. GWS Amber

 

Zonnebril geïnspireerd door de vlinder stijl die vrijwel gelijkwaardig is aan de „little black dress“. De perfecte combinatie voor een glamoureuze binnenkomst. Verkrijgbaar in: zwart (Kl. BLK),
grijs/havanna (Kl. GRYHN), havanna (Kl. TO36).

 

afb113

 

Mod. GS Maxwell

 

Een klassieker voor de man: zonnebril in havanna look met een vleugje grijstinten dat past bij elke outfit. Dit is een typische look die in de kledinglijn van GANT weer terug te vinden is. Verkrijgbaar in:
havanna (Kl. AMBTO), havanna honing/gestructureerd hoorn (Kl. AMBHN), zwart (Kl. BKAMB), zwart (BLK ), tan (Kl. TAN).

 

Voor meer informatie:

www.menrad.nl