Gespot in Volkskrant Magazine: Frank and Lucie

Houd op zaterdag 4 november het Volkskrant Magazine extra in de gaten! Dan verschijnt er namelijk een advertentie van het leesbrillenmerk Frank and Lucie in.

Volkskrant Magazine verschijnt iedere zaterdag als bijlage bij de krant. Mer behulp de advertentie wil The Reading Company, distributeur van onder andere Frank and Lucie, zijn dealers zo goed mogelijk van dienst zijn en ondersteunen in de marketing en communicatie.

Op de advertentie wordt het model genaamd Eyecon, in de kleur havanna afgebeeld. Deze leesbril is, net als alle andere leesbrillen van het merk, gemaakt van hoogwaardig acetaat. De kleur havanna is erg typerend voor het merk. Havanna is luxe, mooi, tijdloos en overal mee te combineren.

De Eyecon bevat de luxe touch waar ieder Frank and Lucie drager zo dol op is. Bovendien zijn alle glazen van de leesbrillen voorzien van blauw licht filter. Ideaal voor de leesbrildrager die continu op een beeldscherm moet kijken!

Kant-en-klare leesbrillen. Iets voor u?

Bent u al bekend met de verkoop van kant-en-klare leesbrillen? Dat zijn voor u interessante extra omzetmakers. Er is een grote toename aan leesbrildragers die zich nog te ‘jong’ voelen voor een leesbril op maat, maar ook niet gelukkig zijn met een goedkoop kant-en-klaar leesbrilletje. Voor die grote markt heeft Frank and Lucie de perfecte oplossing met haar elegante, tijdloze en stijvolle leesbrillen.

Meer informatie

Benieuwd naar de leesbrillen van Frank and Lucie? Neem contact op met The Reading Company en plan een geheel vrijblijvende afspraak.

www.thereadingcompany.nl

Regio Zuid: loeki.kemmerling@thereadingcompany.nl 

Regio Midden/Noord: justine.smid@thereadingcompany.nl 

www.frankandlucie.com