Gloednieuwe collectie brillen: Natan Eyewear

Edouard Vermeulen, die onder andere ook onze prinses Maxima kleedt, geeft een nieuwe impuls aan de zomer van 2010 en brengt een gloednieuwe collectie brillen: Natan Eyewear. Voor het eerste seizoen werden zonnebrillen ontworpen en voor de winter van 2010 doen optische brillen hun intrede.

 

De collectie werd samengesteld met bijzonder veel aandacht voor details en precisie en omvat exclusieve modellen die geïnspireerd werden door de trends uit de fifties. Zij doen denken aan Audrey Hepburn, Jackie Kennedy en Grace Kelly – de onbetwiste stijliconen die de woorden elegantie en goede smaak een nieuwe inhoud gaven.

 

De modellen zijn uitgevoerd in acetaat van topkwaliteit. Grondig gepolijst, de monturen hebben prachtige kleurstellingen als zwart, havanna of crème en met krokodillen- of slangenprints of grafische motieven; alle brillen zijn uitgerust met speciaal ontspiegelde glazen. Ze werden ontworpen onder het toezicht van Edouard Vermeulen, die ze in overeenstemming bracht met de sobere en lumineuze stijl van zijn Natan-lijnen.

 

Design: Edouard Vermeulen
Productie: ateliers binôche

 

Binôche bvba
Dhr. en Mevrouw Gommers
Wetstraat 67
2060 Antwerpen
Tel. 0032 (0) 3235 1619