Gold & Wood krijgt prestigieuze Boucheron in portefeuille

Boucheron en Gold&Wood hebben een nieuwe Eyewear licentie-overeenkomst getekend; de twee bedrijven opereren zij aan zij op het gebied van ontwerp, productie en globale distributie van luxe eyewear en monturen.

De overeenkomst geldt voor 6 jaar en zal ingaan op 1 januari 2009 met de lancering van de eerste collectie voor de komende zomer. We zijn erg enthousiast over dit exclusieve partnerschap op lange termijn met Gold & Wood”, zegt Jean-Christophe Bedos, Directie-voorzitter van Boucheron,  “omdat ik geloof dat zij één van de belangrijkste wereldleiders zijn op dit terrein en ze bekend staan om hun vakmanschap en ver-ontwikkelde producten”.

Het merk Boucheron, ontworpen door de in 1858 door Frederic Boucheron opgerichte Franse maatschappij, en nu onderdeel van de Gucci Groep, staat bekend om zijn verfijnde producten waarop veel artiesten en beroemdheden uit de jet set verliefd zijn geworden, alsook om zijn samenwerking met onder licentie werkende wereldmarktleiders.

“Dit is een nieuw en belangrijk hoofdstuk voor Gold&Wood. We zijn zeer vereerd met deze samenwerking, die zal leiden tot de creatie van producten die zonder twijfel hun stempel zullen drukken op de wereldmarkt voor luxe artikelen”, zegt Maurice Leonard, Directie-voorzitter van Gold&Wood, het bedrijf dat gevestigd is in Luxemburg en wordt omschreven als werkelijk wereldleider op het gebied van de productie van top kwaliteit luxe eyewear artikelen.    
   “”