Ice-Watch lanceert brillencollectie

icelogo1

Het wereldwijde succes Ice-Watch, is tot nu toe vooral bekend als beroemd horlogemerk. Met een verfrissende invloed binnen het modehorloge segment, heeft Ice–Watch grote belangstelling gewekt bij de LOGO groep. De bril is uitgegroeid tot een onmisbaar en tijdloos modeaccessoire.

 

Het was dus vanzelfsprekend dat LOGO op zoek ging naar een sterk concept die alle bestaande traditionele waarden in de brillenwereld op zijn kop kan zetten. Het Ice-Watch concept werd vertaald naar een innovatieve brillencollectie om nieuw  leven te blazen in de concurrerende brillenwereld.

 

icelogo2

 

De collectie is gemaakt met respect voor de identiteit van het Ice-Watch merk: zijn positionering “CHANGE. YOU CAN” en haar waarden. Een sterk concept waarvan de pijlers zijn: de maatschappelijke waarde van de verandering mogelijk te  maken voor alle sociale klassen, door betaalbare prijzen en een hoge zichtbaarheid.

 

De LOGO groep voegde aan deze reeks “brillen” een extra vleugje innovatie toe met betrekking tot zijn hoog niveau in de mate van deskundigheid, een monobloc-frame met memorabele vorm.

 

Bekijk hier de volledige brochure van de nieuwe IceWatch Eyewear collectie!

 

Neem voor meer informatie contact op met Avant Garde Eyewear op T 0182-611021.