Iyoko Inyaké, nog altijd even uniek

Een jaar geleden introduceerde Bobo’s Eyewear tijdens de Centrop Sales het merk Iyoko Inyaké opnieuw op de Nederlandse markt en niet zonder succes. Een jaar later heeft Bobo’s Eyewear het merk binnen gebracht bij al bijna 100 optiekzaken.

 

 

Het eigenzinnige merk van de leverancier Eye Specials is een succes op de Nederlandse markt en ver daarbuiten. In de afgelopen 10 jaar heeft Eye Specials het bedrijf uit laten groeien tot een bedrijf met een verkoop van luxueuze brilmonturen in ruim 54 landen.

 

 

Iyoko_Inyake_Juli_2013_Eyeline

 

 

De monturen van Iyoko Inyaké zijn pure emotie, waar veel aandacht is gegeven aan het elegante en unieke design. Twee maal per jaar brengt Iyoko Inyaké een nieuwe collectie van ruim 30 monturen op de markt. Door de beperkte oplage per montuur heeft Iyoko Inyaké een snelle stock-rotation. Hierdoor heeft Iyoko Inyaké de mogelijkheid om trendy en up-to-date te blijven.

 

Iyoko Inyaké is een kwalitatief hoogwaardige collectie met innovatieve ontwerpen, die zeer draagbaar zijn. Door het gebruik van diverse materialen en kleuren krijgen de monturen een eigenzinnige en unieke uitstraling. De collectie is een perfecte aanvulling op uw collectie voor een betaalbare prijs.

 

Wilt u meer weten over Iyoko Inyaké? Neem dan contact op met Bobo’s Eyewear via ons algemene nummer: 073 6901777 of via onze vertegenwoordigers:

Nadere informatie:

Marketingafdeling Bobo’s Eyewear

 

T: +31 (0)73-6901777
F: +31 (0)73-6901778

E: [email protected]

 

F: www.facebook.com/boboseyewear
T: www.twitter.com/boboseyewear