Jos Eyeware op Centropsales met unieke ontwerpen

Het is Jos weer gelukt om unieke ontwerpen te maken met bijzondere namen.

Bdoubledutch

De serie Bdoubledutch is een eigen interpretatie van Jos. Met een trendy dubbele brug en een vrolijke snit door de duocolor aan de voor –en achterkant. Omri Tindal draagt deze ook graag.

Cmefeelme

Cmefeelme voor zowel dames als heren. Prachtige kunststof serie. Dit model is heel bijzonder door de drie gelijke “bogen” waar het voorstuk uit bestaat. Een subtiel metalen neusbrugje maakt het af.

Duocolor4Me

De serie Duocolor4Me is een serie metalen modellen. Een modern ontwerp waarbij zwart een combinatie vormt met diverse felle kleuren.

Wôman

Heel bijzonder is het ontwerp van het model Wôman. Een sterk staaltje design van Jos. Dit montuur heeft een constructie zonder nylor terwijl het lijkt dat er wel nylor is gebruikt. Schijn bedriegt.

Elke bril wordt geleverd met een “certificate of authenticity” en dragers kunnen zich aanmelden op de website om zo op de hoogte te blijven van de nieuwe modellen.

Meer informatie

Neem nu contact op met de account managers voor deze unieke collectie, of bezoek ze op de Centropsales stand: OCB , De Loods H07.

Account managers
Regio Noord, Martin Tolman: martin@morel-ned.nl | 06-29195737.
Regio Zuid, Fadhilah Oppier: fadhilah@morel-ned.nl | 06-29597926.

www.ocbrabant.com
www.jos-eyeware.com