Koali: Inspiratie uit de natuur

Koali heeft voor het concept ‘Corail’ inspiratie gehaald uit de oceaan. Koraal komt voor in verschillende geloven en bijgeloven.

 

Voor sommigen beschermt koraal tegen bijgeloof, voor anderen brengt koraal kracht en energie. Voor de ontwerper van het concept is koraal een bijzonder dier dat echte ‘zeepaleizen’ met ongelooflijke vorm en nuances bouwt. Dit hele mysterie van koraal vindt u terug in het concept.

 

De nieuwe collectie bestaat uit drie modellen van metaal en drie van acetaat, uitgerust met handgemaakte veren van acetaat. De gebruikte acetaten, bestaande uit drie lagen, zijn allemaal exclusief voor de collectie en zijn verkrijgbaar in twaalftal kleuren.

 

 

Koali Nepenthes

 

De Nepenthes is een mysterieuze en vleesetende tropische plant. Al sinds de ontdekking in de 19e eeuw in Madagaskar is de Nepenthes de plantkundigen blijven intrigeren en de kunstenaars blijven inspireren. Deze plant met haar ongebruikelijk vorm ligt aan de oorsprong van het nieuwe concept van Koali.

 

De harmonieuze vormen van haar blaadjes en haar zo raadselachtige bloemen kenmerken de veren van de modellen. De veren bestaan uit geajoureerde stukjes van metaal die elkaar kruisen. Het concept Nepenthes bestaat uit drie volrand modellen, drie nylor en drie acetaat.

 

De monturen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties, van felle tot zachte kleuren. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 51 tot 55 en bieden een zeer grafisch en vrouwelijk ontwerp.

 

Een comfortabel en licht montuur met pure lijnen voor vrouwen die hun persoonlijkheid willen laten gelden.

 

 

afb2

 

Voor meer informatie:

 

tel. 073-6901777

e-mail: [email protected]

website: www.bobos.nl