Koali introduceert nieuw concept Mésange

Het nieuwe concept van Koali haalt inspiratie vanuit vroeger en uit de natuur. Terwijl de voorstukken doen denken aan de 50-tiger jaren, lijken de veren op de vleugels van de koolmees, in het Frans bekend als de Mésange”. Het decoratieve effect wordt gecreëerd door de het gebruik van ‘veren’ op het metaal van de veren, die naar voren doorlopen. Het transparante kunststof bedekt het decoratieve RVS, wat resulteert in een onvergelijkbare stijl in afwerking.

 

Als kleuren worden er poedertinten gebruikt als oudroze, beige, paars mauve, koraalrood, kastanje en grijs  met een mooi kleurenverloop. Het voorstuk valt op door de retro touch: ‘cat-eye’ of hoge vlinder vormen uitgevoerd in 3-laags acetaat ( verkrijgbaar in 7 nieuwe kleuren ) of in metaal met opengewerkte hoekstukken. 
 
De Mésange is beschikbaar in zeven stijlen: 3 acetaat, 2 metaal en 2 nylor modellen in een breed scala aan vormen en maten (49 tot 54).

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bobos (tel. 073-6901777, e-mail:  [email protected] of via www.bobos.nl)