Kosmopolitisch München trekt hoogstaande optiekleveranciers

OPTI’11 belooft een unieke presentatie van producten en diensten voor opticiens en oogartsen te worden. Met ongeveer 450 exposanten is deze beurs, die plaats vindt aan het begin van het jaar, een belangrijk evenement in de agenda van de optiekwereld voor 2011. OPTI’11 biedt een uitgebreid overzicht van de markt – zowel op nationaal als internationaal niveau.

 

Van buiten Duitsland komen meer dan 160 bedrijven uit 25 landen die zullen deelnemen aan het evenement in München van 28 t/m 30 januari 2011. Alle deelnemers willen graag hun producten presenteren aan het publiek uit de hele wereld.

 

Een blik op de lijst van belangrijkste deelnemers bevestigt dat OPTI erg hoog wordt gewaardeerd in de optiekwereld. Mede hierom zijn er ook een aantal ‘country pavilions’ aangetrokken voor de beurs. Deze ‘country pavilions’ zijn een uitstekend platform om de nationale optiekproducten te presenteren en hiermee een impuls aan de export te geven. Naast Italië organiseert Turkije voor de eerste keer haar eigen officiële ‘country pavilion’.

 

De toegenomen belangstelling vanuit het buitenland wordt ook weerspiegeld in de aanwezigheid van een gezamenlijke Franse stand en in de deelname van nieuwe exposanten uit Groot-Brittannië (bijv. Cutler & Gross), de VS (bijv. Wiley X), Nederland (bijv. Entourage of 7) en Japan (bijv. Hiero House).

 

Deze verdere uitbreiding van het internationale karakter van OPTI onderstreept de aantrekkingskracht van dit wereldwijde evenement in de vriendelijke, kosmopolitische stad München voor optiekprofessionals uit de hele wereld.

 

www.opti-munich.com